Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά τους γιους της
Lifestyle

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά τους γιους της

Και είναι η πιο όμορφη φωτογραφία που είδαμε σήμερα

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να ανήκει πια στο παρελθόν, όμως αυτήν την φωτογραφία που κοινοποίησε πριν από μερικές ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, δεν μπορούσαμε να μην τη σχολιάσουμε. Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει ένα πολύ ενεργό Instagram account, όμως πολύ σπάνια βλέπουμε τους γιους της.

Η χθεσινή μέρα όμως, δεν ήταν όπως όλες οι άλλες, αφού η Σίσσυ μας έδειξε για πρώτη φορά τα αγόρια της, χωρίς να τα κρύβει κάποιο φίλτρο. Μπορεί η φωτογραφία της να μην ήταν και πολύ πρόσφατη, όμως δεν μπορείς να αρνηθείς πως ήταν απίστευτα γλυκιά. Μία selfie με τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη, και τους γιους της Φίλιππο και Μιχάλη ήταν αρκετή για να κάνει την χθεσινή γιορτή υπέροχη για την πρώην παρουσιάστρια.

Ο μικρός της γιος είναι πραγματικά μωρό στη φωτογραφία και είναι ένας γλύκας. «All you need is ♥️ #MyValentines #MyMan #WeHaveItAll #LoveWins #Blessed», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της με τους θαυμαστές της να τη βομβαρδίζουν με likes και σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved