Εσπευσμένα στην Αθήνα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με ασθενοφόρο! Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο!
Lifestyle

Εσπευσμένα στην Αθήνα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με ασθενοφόρο! Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο!

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα (15/12) από τους οικείους του στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα. Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr εκεί τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με αυτό τον τρόπο το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας του.

Κρίθηκε όμως απαραίτητο να βρεθεί στην Αθήνα για περαιτέρω φροντίδα και έτσι αργά το βράδυ το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Κρανίδι προς την Αθήνα προκειμένου να εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πρωτεύουσας.

Να θυμίσουμε ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του Άννα Μαρία σε μία υπέροχη εξοχική κατοικία στο Πόρτο Χέλι η οποία γέμιζε από ζωή κάθε φορά που κάποιο από τα παιδιά του ζευγαριού το επισκέπτονταν για διακοπές, ειδικά το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στον γάμο του μικρότερου γιου του Φίλιππου που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο.

Μάλιστα τότε είχε εμφανιστεί με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: H στιγμή που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σηκώνεται από το αμαξίδιο

Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με μία βόλτα στην Ακρόπολη!

Ρώσος μεγιστάνας ρίχνει... χρυσάφι στα πόδια του τέως βασιλιά για το «παλάτι» του στο Πόρτο Χέλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved