Lifestyle

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η επιστολή που άφησε στον γιο του στην τρίτη διαθήκη

Gossip-tv Team

Το πρωινό έφερε στο φως να ντοκουμέντο έφερε στο φως την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τρίτη του διαθήκη προς τον γιο του, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 17 ετών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021 προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο junior.

Η Βίκυ Τσοχατζόπουλου διάβασε την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1 και συγκινήθηκε.

202110031331310.IMG_1074.webp

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο παιδί του: «Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

1699965390848-360916037-akis-tsoxatzopoulos.jpg

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου».

Δείτε το παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved