Lunch γευσιγνωσίας στο Νέο Ψυχικό
Taste

Lunch γευσιγνωσίας στο Νέο Ψυχικό

Ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ο Alsi Sinanaj, που προκάλεσε αίσθηση το καλοκαίρι στη Μύκονο με το ψαγμένο steak house «Wolves of Kitchen» που έστησε στον Ορνό, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει και στην Αθήνα ένα εστιατόριο με το ίδιο όνομα και την ίδια προσέγγιση στην κουζίνα του.

Ο χώρος στο Νέο Ψυχικό, τραβά την προσοχή σου με τις μεγάλες τζαμαρίες και τα διακοσμητικά στοιχεία και έχει ανακαινιστεί πλήρως από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Παυλή. Η βιομηχανική αισθητική συνδυάζεται άψογα με το ακατέργαστο ξύλο, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Η υπέροχη κουζίνα του μαγαζιού είναι ανοιχτή, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ψησίματος, να δείτε το καπνιστήριο κρεάτων ή το ψυγείο σιτέματος, που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό πριν καν πάρετε τον κατάλογο στα χέρια σας.

Σε ένα μοναδικό lunch γευσιγνωσίας ο Alsi Sinanaj και ο Θάνος Κολοκυθάς, προσκάλεσαν αγαπημένους φίλους αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους, από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, οι οποίοι δοκίμασαν πρώτοι τα νέα πιάτα δίνοντας συγχαρητήρια στους λύκους της κουζίνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved