Μαρίνα Χρονά: «Η πρώτη μας επαφή με τον Μποτρίνι ήταν πολύ ψαρωτική»
Taste

Μαρίνα Χρονά: «Η πρώτη μας επαφή με τον Μποτρίνι ήταν πολύ ψαρωτική»

Την Μαρίνα Χρονά, την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Hell’s Kitchen του Ant1.

Η νεαρή σεφ μίλησε στο περιοδικό Down Town για την απόφαση της να πάρει μέρος στο ριάλιτι αλλά και για την εμπειρία της.

«Πέρασα από 2-3 δοκιμαστικά. Με πήραν και μέχρι δυο μέρες πριν δεν ήμουν σίγουρη αν θα πάω ή όχι. Το μόνο που φοβόμουν ήταν ότι κάποιοι δεν θα με έπαιρναν στα σοβαρά μετά. Νομίζω υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό μαγείρων που βλέπουν με κακό μάτι τους μάγειρες που πηγαίνουν σε παιχνίδια. Στο Hell’s Kitchen πιο πολύ με φόβιζε το κομμάτι του μοντάζ και γι' αυτό ήμουν πολύ προσεκτική σε αυτά που έλεγα. Δεν ήξερα τι εικόνα μπορεί να βγαίνει προς τα έξω. Κάποιες φορές είχα ξεσπάσματα, έκλαιγα, φώναζα. Αλλά και εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν: «Μη βρίσεις, δεν ξέρεις τι θα βγει προς τα έξω».

Ο εγκλεισμός για δύο σχεδόν μήνες σε ένα σπίτι με κάμερες με πίεσε πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να βγεις έξω από το σπίτι, να περπατήσεις. Όταν δεν είχαμε γύρισμα, η μέρα ήταν κυριολεκτικά ατελείωτη. Πόσες ταινίες να δεις και πόσα βιβλία να διαβάσεις. Τα έκανα όλα αργά για να περνάει η ώρα. Έκανα μπάνιο με τις ώρες, έφτιαχνα τα μαλλιά μου άλλη τόση ώρα, έτρωγα 2 ώρες πρωινό. Η πρώτη μας επαφή με τον Μποτρίνι ήταν πολύ ψαρωτική. Θυμάμαι ότι ο floor manager μου έκανε νόημα να μπω γρήγορα στο γραφείο του και δεν χτύπησα την πόρτα, κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ποτέ γιατί είμαι πολύ διακριτική. Μάλλον το έκαναν τόσο γρήγορα, για να μην προλάβω να χτυπήσω. Αυτό ήταν. Μου έβαλε τις φωνές, αλλά μετά κατάλαβα πόσο γλυκούλης είναι», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved