Παγωτό Βανίλια

Παγωτό Βανίλια

#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη από το ψυγείο και το γάλα εβαπορέ που βράσαμε με τη ζάχαρη πρέπει επίσης να είναι κρύο. Επίσης μη χτυπήσετε πάρα πολύ την κρέμα γάλακτος και γίνει σαντιγί γιατί θα κόψει. Η υφή της πρέπει να είναι πηκτή.

ΥΛΙΚΑ
400 γρ. Γάλα εβαπορέ Νουνού Γεύσεις Σπιτικές

400 ml. Κρέμα γάλακτος

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 Βανίλια στικ
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.