Πασχαλινά κουλούρια με μέλι & γλυκάνισο από τον Γιώργο Τσούλη
Μία άκρως απολαυστική πασχαλινή συνταγή από τα χέρια του αγαπημένου μας σεφ!
- Τεμάχια: 14-16
- Χρόνος Εκτέλεσης: 40 λεπτά
- Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
- Ευκολία: Εύκολη
#tsoulotip: Όσο πιο μικρά κάνουμε τα κουλούρια μας τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.
Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 130 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.σ. μέλι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
- 2 μεγάλα αυγά
- 80 ml. γάλα πλήρες
- ¼ κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
- ½ κ.σ. γλυκάνισο σε σκόνη
- 1-2 Αυγά, για άλειμμα
α
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ