Ταραμοκεφτέδες από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: 1. Προσέχουμε με το αλάτι που θα ρίξουμε, διότι ο ταραμάς είναι αρκετά αλμυρός από μόνος του. 2. Προσέχουμε όταν θα ρίξουμε τους ταραμοκεφτέδες στην κατσαρόλα να μην κολλήσουν στον πάτο. Οπότε τους σηκώνουμε με μία τρυπητή κουτάλα πολύ προσεκτικά.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ταραμά, λευκό
350 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
3 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ