Γνωρίστε τους έξι πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες στον κόσμο!
VIP Life

Γνωρίστε τους έξι πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες στον κόσμο!

Πολλές ονειρεύονται να παντρευτούν ένα... πρίγκιπα και αυτοί οι έξι, μπορεί να μην είναι όλοι τους πρίγκιπες, αλλά έχουν τίτλους ευγενείας και είναι νέοι, όμορφοι και ανύπαντροι.

Μπορεί να μην τους γνωρίζατε μέχρι σήμερα, όμως μήπως ήρθε η ώρα να τους μάθετε;

Δείτε παρακάτω τα 6 ονόματα που σύμφωνα και με το Ciao, είναι στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο!

Louis Spencer (Λούις Σπένσερ)

Ο ξάδερφος του Πρίγκιπα Χάρι, Λούις Σπένσερ, είναι 24 ετών και είναι το τέταρτο παιδί του μεγαλύτερου γιου του Τσαρλς Σπένσερ, ο οποίος είναι και ο αδελφός της Πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Παρά το γεγονός πως είναι πιο μικρός από τις αδελφές του Ελίζα και Αμέλια, νόμος για τους γαλαζοαίματους στην Βρετανία ορίζει ότι αυτός θα είναι που κληρονομήσει τα κτήματα του πατέρα του και τον τίτλο του κόμη.

Ο Λούις γεννήθηκε στο Γουέστμινστερ πριν μετακομίσει στο Κέιπ Τάουν και σήμερα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Η εμφάνισή του στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν έμεινε ασχολίαστη, καθώς τα βρετανικά μέσα από τότε ανέφεραν πως είναι από τους πιο ωραίους ανύπαντρους της χώρας.

Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλίξμπουργκ

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γλίξμπουργκ είναι ο μεγαλύτερος γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και εγγονός του τέως, Κωνσταντίνου.

Ο 19χρονος, νονός του οποίου είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, τώρα ζει στις ΗΠΑ, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Τζoρτζτάουν της Ουάσινγκτον.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γνωστός και ως Τίνο γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη ωστόσο το 2004 μετακόμισε στο Λονδίνο για να πάει εκεί σχολείο μαζί με όλη την οικογένεια.

Πρίγκιπας Αμπντούλ Μάτιν του Μπρουνέϊ

Ο πρίγκιπας Ματίν του Μπρουνέϊ είναι 27 ετών και είναι το δέκατο παιδί και συγκεκριμένα ο τέταρτος γιος του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ και της δεύτερης συζύγου του.

Ο Μάτιν εκπαιδεύτηκε στα κορυφαία σχολεία του νησιού Μπορνέο και πήγε στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σαντχάρστ στη Βρετανία, όπου και εκπαιδεύτηκε με παρόμοιο τρόπο όπως ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι.

Επίσης ο Μάτιν σπούδασε διεθνή πολιτική στο King's College πριν ολοκληρώσει μάστερ στη Σχολή Αφρικανικών και Ανατολικών Σπουδών.

Πρόσφατα εκπαιδεύτηκε ως πιλότο και του απονεμήθηκε το σήμα RAF Wing. Στο Instagram έχει εκατομμύριο ακολούθους και οι περισσότερες είναι... γυναίκες.

Charles Manners (Τσαρλς Μάνερς)

Ο Τσαρλς Μάνερς είναι 19 ετών και είναι ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ Μάνερς, του 11ουυ Δούκα του Ρούτλαντ και της γυναίκας του Εμα Μάνερς, Δούκισσας του Ρούτλαντ.

Ο Τσαρλς έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές την Βάιολετ, την Αλις και την Ελίζα, καθώς και έναν μικρότερο αδελφό του Χούγκο.

Όντας ο μεγαλύτερος γιος, είναι κληρονόμος στον τίτλο του πατέρα του και στο κάστρο Μπελβόρι, στο Λάισερστερσιρ.

Ο Τσαρλς τώρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Newcastle και έχει λογαριασμό Instagram, ο οποίος δυστυχώς είναι ιδιωτικός.

Πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας

Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας είναι 19 ετών και είναι ο γιος του πρίγκιπα Ιωακείμ και της Αλεξάνδρας, της κοντέσσας του Φρέντερικσμποργκ, η οποία είναι και έβδομη στην σειρά του δανικού θρόνου.

Ο Νικολάι από πέρσι άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο, ενώ μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με την Καρα Ντελεβίν, την Κέιτ Μος και την Ναόμι Κάμπερ, ενώ έχει κάνει διαφήμιση και για την Burberry.

Ο νονός του είναι ο Πρίγκιπας Εντουάρδος, γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο επειδή ακριβώς η μητέρα του είναι έβδομη στον θρόνο της διαδοχής, ο Νικολάι ούτε εισπράττει εισόδημα από το στέμμα ούτε θα κληρονομήσει τα βασιλικά κτήματα ή κάποιον τίτλο.

Μαρκήσιος του Γουρκέστερ

Ο Μαρκήσιος του Γουρκέστερ, γνωστός και ως Ρ;oμπερτ Σ;oμερσετ, μεγάλωσε στο τεράστιο κτήμα του Μπάντμιντον, έκτασης 22.500 στρεμμάτων μέσα στην φύση.

Από το σπίτι του περνά συχνά η βασιλική οικογένεια, δηλαδή ο Πρίγκιπας Κάρολος και οι γιοι του, προκειμένου να παίξουν μπάντμιντον στην αχανής αυλή του.

Είναι εγγονός του δούκα του Μποφόρτ και του γιου του κληρονόμου της περιουσίας, του κόμη του Γουρκέστερ. Έτσι ο Ρόμπερτ στο μέλλον θα κληρονομήσει και τον τίτλο και όλη την περιουσία της οικογένειάς, η οποία ανέρχεται στις 200 εκατομμύρια λίρες.

Σήμερα, ο Ρόμπερτ εργάζεται ως επενδυτής κεφαλαίων για την εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων του Λονδίνου Crispin Odey.

Δείτε τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved