Μαρίνα Βερνίκου: Δημιουργία τσάντας για καλό σκοπό
VIP Life

Μαρίνα Βερνίκου: Δημιουργία τσάντας για καλό σκοπό

Μετά το φωτογραφικό λεύκωμα MyAcropolis, του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν στους άστεγους της Αθήνας, η Μαρίνα Βερνίκου δημιουργεί τη μη κερδοσκοπική οργάνωση

CREAID και «προκαλεί» 200 γνωστούς Έλληνες από κάθε χώρο (καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους) να φιλοτεχνήσουν από μία tote bag.


Η τσάντα-καμβάς έβαλε τη φαντασία να οργιάσει και τόσο η θερμή ανταπόκριση των 200 συμμετεχόντων όσο και οι εμπνευσμένες τσάντες που καταφτάνουν μέχρι και σήμερα στα γραφεία της, εντυπωσίασαν τη Μαρίνα Βερνίκου. Η δημοπρασία των tote bags θα γίνει την 1η Απριλίου στο One Athens και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά μιας κινητής μονάδας για τους Γιατρούς του Κόσμου.


Γιατί μια τσάντα και όχι κάτι άλλο ο καμβάς προς έμπνευση και δημιουργία;
«Νομίζω πως ήταν μια ασφαλής επιλογή. Σε όλους μας αρέσουν οι τσάντες, ακόμα και σε μένα, που δεν είμαι από τις γυναίκες που έχουν φετίχ με τις τσάντες. Είναι χρήσιμες, μπορεί να είναι και πολύ όμορφες και έχουν μια ιδιαίτερα πρακτική χρήση, ειδικά μια κλασική tote bag μπορεί να την κρατήσει ο καθένας»


Είχες ανταπόκριση από τους ανθρώπους στους οποίους πρότεινες να συμμετέχουν στο project;
«Tεράστια! Το κατάλαβα από τους πρώτους είκοσι που πήρα τηλέφωνο και μου είπαν όλοι «ναι». Το ένιωσα αμέσως πως θα πάει πολύ καλά. Αυτό που δεν περίμενα ήταν το τόσο υψηλό επίπεδο στις δημιουργίες. Αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Όπως και ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν είχα προτείνει να συμμετέχουν, γιατί είχαν δεχτεί ήδη 200, οι οποίοι ετοίμασαν από μόνοι τους τσάντες. Αυτό είναι καταπληκτικό και συγκινητικό επίσης!», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved