Ρομαντική κρουαζιέρα για Φίλιππο και Νίνα!
VIP Life

Ρομαντική κρουαζιέρα για Φίλιππο και Νίνα!

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους!

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο της πολυεκατομμυριούχου από την Ελβετία, Νίνα Φλορ!

Ο 32χρονοςπρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας, που θεωρείται ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων, είναι γενικώς φειδωλός στις δηλώσεις του και φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με την άκρως γοητευτική και πάμπλουτη 31χρονη κληρονόμο. Το ζευγάρι, μάλιστα, λέγεται πως έχει και την έγκριση της τέως βασιλικής οικογένειας, της Ελλάδας, αλλιώς δεν θα τολμούσαν τη δημόσια εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.
Ο Φίλιππος και η Νίνα βγαίνουν εδώ και λίγους μήνες και φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί. Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψαν μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος μαζί με φίλους. Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος ένα πιο ρομαντικό και μαγικό μέρος από αυτό το γιοτ για να περάσει τις διακοπές του... Δεν έχει, πισίνα, ούτε ελικοδρόμιο, αλλά είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά γιοτ του κόσμου.
Κατασκευάστηκε το 1929 στα ναυπηγεία της Γερμανίας, έχει μήκος 80 μέτρα και πέρασε από τα χέρια του Σερ Τζον Πολ Γκέτι.

Αυτήν τη στιγμή ανήκει στον ανιψιό του Τζόζεφ Γκέτι και στη γυναίκα του, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων. Οι ιδιοκτήτες του γιοτ δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνοι τους... Εχουν προσωπικό από 6 καμαρώτους και τη δυνατότητα να φιλοξενούν 12 άτομα. Ο Φίλιππος και η Νίνα, κόρη του επιχειρηματία Τόμας Φλορ, έχουν πολλούς κοινούς φίλους και, εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν γίνουν ζευγάρι δηλαδή, είχαν συνυπάρξει σε εκδηλώσεις, σε κοινωνικά events και σε γιορτές, είτε στη Νέα Υόρκη είτε στο Λονδίνο.

Ο ερωτάς τους, όμως, γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες... Τις πρώτες φωτογραφίες μαζί τις δημοσίευσαν τον Ιούνιο, μέσα από το instagram, και ένα από τα πρώτα μέρη όπου εμφανίστηκαν μαζί ήταν ο γάμος του λόρδου Εντουαρντ Σπένσερ-Τσόρτσιλ, που έγινε το καλοκαίρι στη Βρετανία.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved