Tζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι: Το χόλιγουντ δεν μπορεί να περιμένει (Photos)
VIP Life

Tζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι: Το χόλιγουντ δεν μπορεί να περιμένει (Photos)

Η 27χρονη κόρη του Αλβέρτου του Μονακό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν μιας πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του Amazon Prime.

Και κάποιοι ήδη ανακαλύπτουν τις εκλεκτικές συγγένειες της με τη γιαγιά της Γκρέις Κελί.


Ηθοποιός, τραγουδίστρια, φιλάνθρωπος. Οι τρεις λέξεις με τις οποίες επιλέγει να συστηθεί μέσω του προφίλ της στο instagram η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι ταιριάζουν γάντι σε μια -έστω άνευ δικαιώματος στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Μονεγάσκων- γαλαζοαίματη.

Η 27χρονη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να βρει επιτέλους τη θέση της στις σελίδες των περιοδικών και στα κλικ των ηλεκτρονικών σελίδων ως αδιαφιλονίκητο it girl αλλά και ως ενεργός πολίτης του κόσμου που μοιράζει γενναιόδωρα το περίσσευμα της ενσυναίσθησης του στον πλησίον που έχει ανάγκη.

Πόσο μάλλον τώρα που με κεκτημένη ταχύτητα μοιάζει έτοιμη να διαπεράσει το κόσκινο που διαχωρίζει τους σταρ της βιομηχανίας από τα αζήτητα.


Την ορμή της (και την προβολή σε βαθμό trending topic) την προσφέρει η συμμετοχή της στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά, όπως μαρτυρά η βούλα της Χρυσής Σφαίρας στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμωδία ή Μιούζικαλ, σειράς του Amazon Prime «Τhe Marvelous Mrs Maisel». Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να υποθέσουν ότι η Γκριμάλντι θα υποδυθεί τη γιαγιά της Γκρέις Κέλι σε νεαρή ηλικία, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα της στο Χόλιγουντ. Την αλήθεια πιθανότατα θα τη μάθουμε όταν αργότερα μέσα στη χρονιά προβληθεί ο τρίτος κύκλος της σειράς.

Σε κάθε περίπτωση, η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι έχει ανοιχτούς, προπατορικούς λογαριασμούς με τη βιομηχανία του θεάματος -ίσως κατά τη γνώμη της και κληρονομικό δικαίωμα στην Έβδομη Τέχνη- ακριβώς λόγω του θρύλου που ενσάρκωσε η γιαγιά της. Μπορεί η Γκρέις Κελί να σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα δέκα χρόνια πριν από τη γέννηση της εγγονής της, μπορεί μέχρι τα 11 χρόνια της να «τρεφόταν» αποκλειστικά με αφηγήσεις και μύθους για τους προγόνους της -γεγονός που γιγάντωνε τη βαριά σκιά στη ζωή της-, μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομα της στην οικουμένη εξαιτίας της δεινότητας της στην τέχνη της, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή είναι η στιγμή της.

Αλλωστε τόση μαζική προβολή έχει να ζήσει από το 2006. «Ηταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα. Ετοιμαζόμουν να φύγω για το σχολείο, όταν άκουσα στην τηλεόραση τους δημοοιογράφους να συζητούν για την άγνωστη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Ημουν εγώ», αφηγούνταν στην πρώτη συνέντευξη της σε γυναικείο περιοδικό ως εξ αγχιστείας γαλαζοαίματη debutante τον Ιούλιο του 2015. Μπορεί η Γκριμάλντι από την αρχή της ζωής της να γνώριζε ότι ήταν ο καρπός του παράνομου έρωτα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της μητέρας της, τότε σερβιτόρας, Ταμάρα Ρότολο, όμως τη μέρα που ο ίδιος ο πατέρας της, αμέσως μετά τον θάνατο του παππού της πρίγκιπα Ρενιέ, αποφάσισε να την αναγνωρίσει την ανακαλεί ως την καλύτερη αλλά και τη χειρότερη της ζωής της.


Αλλά αυτά είναι πια περασμένα και εν πολλοίς ξεχασμένα. Πλέον, η Γκριμάλντι σουλατσάρει σαν στο σπίτι της στο παλάτι του Μονακό, όπου έχει φωτογραφηθεί πολλάκις για τις ανάγκες αφιερωμάτων ντυμένη σαν πριγκίπισσα, ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επισημάνει το σχεδόν μεταφυσικό δέσιμο της με τη γιαγιά της, Γκρέις Κελί. Αλλωστε η γκαρνταρόμπα της αείμνηστης πριγκίπισσας, όπου φυλάσσονται μέχρι σήμερα πολλά από τα εμβληματικά φορέματα της, είναι για τη νεαρή γόνο το πολύ προσωπικό καταφύγιο της.

Μπορεί να μη γνώρισε την Κελί ως γιαγιά, όμως τη λάτρεψε ως τέτοια, σύμφωνα με όσα λέει. Και μπορεί σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος του Μονακό η 27χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια να έχει απολέσει το δικαίωμα της να διαδεχτεί τον πατέρα της στον θρόνο, ωστόσο διατηρεί τα κληρονομικά δικαιώματα στην περιουσία του.


Εξάλλου και ο ίδιος ο Αλβέρτος έχει δεσμευτεί δημόσια ότι θα στηρίζει οικονομικά τόσο εκείνη όσο και τον έτερο νόθο γιο του, ηλικίας σήμερα 10 ετών, που απέκτησε από τον δεσμό του με την αεροσυνοδό Νικόλ Κοστ. Στην πραγματικότητα, βέβαια, η Γκριμάλντι έχει κατακτήσει πολλά περισσότερα από απλώς μια αμύθητη πατρογονική υλική περιουσία.

Τι κι αν δεν έχει τίτλο ευγενείας, έχει καταφέρει να ενταχθεί και να ενσωματωθεί σε μία από τις πλέον ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Οι θείες της, η σύζυγος του πατέρα της πριγκίπισσα Σαρλίν, αλλά και οι εξαδέλφες της -ειδικά η Πολίν Ντικριέ με την οποία κάνουν στενή παρέα στη Νέα Υόρκη- την έχουν αγκαλιάσει.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved