Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Οι πρώτες εικόνες από το after wedding γεύμα στον Πειραιά! (photos)
VIP Life

Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Οι πρώτες εικόνες από το after wedding γεύμα στον Πειραιά! (photos)

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι είχε δοθεί το ραντεβού για το after wedding γεύμα στους καλεσμένους για τους νεόνυμφους Φίλιππο Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλορ

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε προσκαλέσει από καιρό τους εκλεκτούς καλεσμένους του ερωτευμένου ζευγαριού σε μεσημεριανό γεύμα, λίγες μόλις ώρες μετά τον λαμπερό τους γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους κατέλυσαν για το βράδυ μετά τον γάμο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια όπου και ετοιμάστηκαν σήμερα το πρωί για το καθιστό γεύμα στον Πειραιά, στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά του οποίου ο Κωνσταντίνος είναι μέλος εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα, εκεί ξεκουράστηκαν το βράδυ που πέρασε και όλα τα μέλη της οικογένειας του Φίλιππου, οι γονείς του και τα αδέλφια του και σήμερα το μεσημέρι πήραν τον δρόμο για τον ΝΟΠ προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα του οποίου οικοδεσπότης θα ήταν ο μπαμπάς του γαμπρού.

Αν και το γλέντι στη γαμήλια δεξίωση που φιλοξενήθηκε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όλοι έδειχναν κατενθουσιασμένοι με το πόσο ωραία είχαν περάσει και ανυπομονούσαν για το καθιστό γεύμα τον ΝΟΠ.

Φυσικά οι πρώτοι που έσπευσαν στον Πειραιά ήταν οι νεόνυμφοι οι οποίοι εμφανίστηκαν στους φωτογραφικούς φακούς ευτυχισμένοι και όπως πάντα ερωτευμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γάμος στην Αθήνα για τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου! Όλες οι λεπτομέρειες!

Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Παντρεύεται στην Αθήνα ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved