Paris Hilton: Οι νέες φωτό από το ταξίδι του μέλιτος και τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της
VIP Life

Paris Hilton: Οι νέες φωτό από το ταξίδι του μέλιτος και τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum σε μια παραμυθένια τελετή παντρεύτηκε η Paris Hilton πριν από λίγες ημέρες με τους γαμήλιους εορτασμούς να κρατούν τρεις ημέρες.

Η τελετή του γάμου έγινε στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air, στην Καλιφόρνια και ο γάμος μαγνητοσκοπήθηκε καθώς θα είναι ένα από τα επεισόδια του reality που γυρίζει η κληρονόμος με τίτλο «Paris in Love».
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η ξανθιά καλλονή που πάντα απασχολεί τα φώτα δημοσιότητας, έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Paris Hilton δεν επέλεξε ένα νυφικό αλλά πέντε στον αριθμό και όλα ήταν ένα κι ένα. Και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά από όλα αυτά η ίδια και ο σύζυγός της πλέον απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος και δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι περισσότερες από αυτές είναι υπέροχες και παραμυθένιες και το ζευγάρι δείχνει να περνά φανταστικά τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου του.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από ταξίδι του μέλιτος στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Paris Hilton: To τριήμερο πάρτι και τα τέσσερα νυφικά – Όλα είχαν ένα κοινό στοιχείο

Paris Hilton: H πρώτη φωτογραφία από τον εντυπωσιακό γάμο της

Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύεται η Paris Hilton - Το μονόπετρο αξίας 1,5 εκατομμυρίου λιρών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved