Χλιδάτες διακοπές και νέοι έρωτες
VIP Life

Χλιδάτες διακοπές και νέοι έρωτες

Τα μαγικά Χριστούγεννα της πριγκιπικής οικογένειας στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Νιάρχου στο Σεντ Μόριτζ - Τα τρελά άρτι και η ερωτευμένη Ολυμπία.

Στην Ελβετία και στο πολυτελές ξενοδοχείο «Κulm», που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου, πέρασαν αυτά τα Χριστούγεννα ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους. Το πεντάστερο ξενοδοχείο έχει ιδιαίτερη ιστορία. Ιδρύθηκε από τον Γιοχάνες Μπαντροΰτ το 1856 και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τον χειμερινό τουρισμό της Ελβετίας. Ολα τα δωμάτια έχουν θέα στο εντυπωσιακό ορεινό τοπίο, με κάποια από αυτά να βλέπουν στη λίμνη Σεντ Μόριτζ και άλλα στις νότιες πλαγιές του όρους Πιζ Νερ και στο υπέροχο τοπίο της περιοχής Κορβίλια.

Το «Κulm» μπορεί να υπερηφανεύεται για το καθεστώς του «ανώτερου ξενοδοχείου» στο Διαδίκτυο, καθώς έχει αυστηρούς περιορισμούς για τον Covid-19 και δέχεται μόνο πελάτες που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Μία διανυκτέρευση σε ένα από τα deluxe δωμάτια του κοστίζει 1.141 λίρες, ενώ η προεδρική σουίτα, μία από τις πιο ακριβές προσφορές του, κοστίζει 3.170 λίρες για μία νύχτα κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν. Ο διάδοχος Παύλος και η πριγκίπισσα Μαρί Σαντάλ πέρασαν τις διακοπές στο Σεντ Μόριτζ με τα πέντε παιδιά τους: την πριγκίπισσα Ολυμπία, τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα και τον πρίγκιπα Αριστείδη. Ολη η οικογένεια απολαμβάνει τα χειμερινά σπορ και τις βραδιές που διοργανώνονται αυτές τις ημερομηνίες στα ελβετικά θέρετρα.

Στο πεντάστερο «Κulm Ηοtel» ήταν επίσης η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος, οι οποίοι έκαναν πάρτι με τη φίλη τους, την Ιταλίδα καλλονή Giovanna Engelber, η οποία είναι η διευθύντρια της Swarovski. Φορώντας την καλύτερη της γούνα, η λαμπερή Dasha πόζαρε μπροστά στους χιονισμένους λόφους του Σεντ Μόριτζ. «Δεν μπορείς να αγοράσεις την ευτυχία, αλλά μπορείς να αγοράσεις ένα πάσο για σκι», γράφει αστειευόμενη σε μια ανάρτηση στο Instagram, που μοιράστηκε με τους 145.000 ακόλουθους της. Η Giovanna και η και η Dasha φωτογραφήθηκαν να χορεύουν με την κουνιάδα της δεύτερης, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, και το μοντέλο Camille Rowe, με λεζάντα: «Τα κορίτσια θέλουν απλώς να διασκεδάσουν». Το ελβετικό θέρετρο κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Dasha, αφού παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο διάδοχο της ναυτιλίας Σταύρο Νιάρχο τον Ιανουάριο του 2020. Οσο για την πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας, η οποία μένει στο Σεντ Μόριτζ με την οικογένεια, της, πέρασε μια κάπως πιο ήσυχη βραδιά, με ένα φιλικό δείπνο. Ο πρίγκιπας Παύλος τράβηξε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και η ομάδα απόλαυσε ένα γεύμα -και μερικά ποτά- πριν βγει για σκι. Σε μία από αυτές η Ολυμπία, φορώντας ένα λουλουδάτο ροζ και πράσινο τοπ, είναι αγκαλιά με τον Βρετανό φίλο της Peregrine Pearson. Η Ολυμπία Γλύξμπουργκ ερωτεύτηκε τον ευγενούς καταγωγής Βρετανό πριν από έναν χρόνο περίπου. Ο ίδιος είναι κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Cowdray και, σύμφωνα με την «Daily Mail», η περιουσία του αγγίζει τα 224 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Ο πατέρας του διαθέτει ένα μεγάλο μέρος του ομίλου media Pearson (περιλαμβάνει τους «Financial Times» αλλά και τον εκδοτικό οίκο Penguin) και μια μεγάλη έκταση γης, 68.000 στρεμμάτων, στο Δυτικό Sussex, η οποία περιλαμβάνει και το polo club «Cowdray Park», στο οποίο έπαιζαν αγώνες οι πρίγκιπες William και Ηarry. Ο ίδιος πάντως αποφεύγει τη δημοσιότητα, ο λογαριασμός του στο Instagram,είναι ιδιωτικός και σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφο του.

Τα Χριστούγεννα, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους κάθισαν όλοι στο γιορτινό τραπέζι. Για τη βραδιά, μάλιστα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα μαύρο πουά πουκάμισο και η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία, ένα μαύρο, δαντελένιο σύνολο. Αλλά και τα αγόρια της οικογένειας εμφανίστηκαν με επίσημο ένδυμα και κοστούμια. Μάλιστα, ο Παύλος και η σύζυγος του έφτιαξαν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα μαζί με τα παιδιά τους, στην οποία η οικογένεια ποζάρει σε πλήρη απαρτία στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Αυτή ήταν η καλύτερη οικογενειακή στιγμή από το 2021 που θέλησαν να τοποθετήσουν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Η ευχή είναι γραμμένη στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ την έχουν υπογράψει όλοι. Λίγο πριν από την εκπνοή του 2021, η ισπανική έκδοση του «Vanity Fair» επέλεξε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τη νύφη του και την εγγονή του για να κοσμήσουν το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου.

Στις σελίδες του περιοδικού, η Μαρί Σαντάλ υπερασπίζεται την ελευθερία της ως δημόσιου προσώπου, αλλά και τη θέση της ως μέλους μιας βασιλικής οικογένειας, ως επιχειρηματία, ως επικεφαλής της οικογένειας και ως ανθρώπου με επιρροή στην κοινή γνώμη, στο Διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, των οποίων η δύναμη και τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι κρίσιμα. «Ο Παύλος είναι η συνείδηση μου. Οταν τον παντρεύτηκα, ποτέ δεν ένιωσα ότι έπρεπε να τον καθοδηγήσω ή να με καθοδηγήσει. Με έκανε πάντα να νιώθω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε οι ίδιοι, να περπατάμε μαζί χέρι-χέρι. Δεδομένου ότι είμαι μαζί του, είναι ο καλύτερος σύμβουλος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ για τον σύζυγο της.

Πηγή:Secret

Διαβάστε επίσης:

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο Σταύρος Νιάρχος με τη Ντάσα Ζούκοβα πιασμένοι χέρι - χέρι (photos)

Μαρία Ολυμπία: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η τρυφερή φωτό με τον σύντροφό της! (photos)

Dasha Zhukova - Σταύρος Νιάρχος: Ανέβηκε στο instagram η πρώτη φωτό του γιου τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved