Εριέττα Κούρκουλου: Ανέβασε φωτό με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ανακοίνωσε το όνομα του γιου της!
VIP Life

Εριέττα Κούρκουλου: Ανέβασε φωτό με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ανακοίνωσε το όνομα του γιου της!

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Εριέττα Κούρκουλου η οποία για αρκετό διάστημα απείχε από τα social media. 

Κάτι που προκάλεσε αρκετή ανησυχία στους followers της οι οποίοι και της έστελναν μηνύματα για να μαθαίνουν πώς είναι και αν όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου, συγκινημένη από τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε, αποφάσισε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση καθησυχάζοντας όλους όσοι ανησύχησαν και ανακοινώνοντας το όνομα που πρόκειται να δώσουν στον μικρό τους!

Και το όνομα αυτού λοιπόν... Νίκος, όπως ανακοίνωσε η μέλλουσα μανούλα η οποία παραδέχεται μέσα από την ανάρτησή της πως διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Διαβάστε τι έγραψε:

"Καλησπέρα σε όλους σας!
Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.
Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους).
Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved