Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο θάνατός της φέρνει αλλαγές - Ποια θα πάρει τον τίτλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα;
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο θάνατός της φέρνει αλλαγές - Ποια θα πάρει τον τίτλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στη Βρετανία και σε όλον το κόσμο η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από χθες (8/9) που ανακοινώθηκε ο χαμός της, πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ώστε να αφήσει λουλούδια και να θρηνήσει για αυτή την απώλεια.

Ωστόσο, ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ φέρνει και πολλές αλλαγές. Η πιο σημαντική είναι το ότι ο διάδοχός της, είναι ο Κάρολος, ο οποίος περίμενε 40 χρόνια για να ανέβει στον θρόνο. Ποια γυναίκα όμως θα πάρει τον τίτλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Ο μεγαλύτερος γιος του Κάρολου και τώρα δεύτερος στη σειρά του θρόνου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα λάβει τον προηγούμενο τίτλο του πατέρα του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει την Κέιτ Μίντλετον, Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο τίτλος έχει τεράστια σημασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά από την τότε σύζυγο του Καρόλου, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το 1997 σε ηλικία 36 ετών, ύστερα από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η Κέιτ, η οποία είναι Δούκισσα του Κέιμπριτζ μέχρι στιγμής, φάνηκε τον περασμένο Ιούνιο να αναγνώρισε ότι μια μέρα θα γινόταν πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς σε μια συνάντηση με ένα μέλος του κοινού στο Κάστρο του Κάρντιφ στην Ουαλία, κάποιος είπε στην Δούκισσα: «Θα γίνεις μια λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Η ίδια, μάλιστα απάντησε: «Ευχαριστώ, είμαι σε καλά χέρια», δείχνοντας τον Γουίλιαμ λίγα μέτρα μακριά,

Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν η Κέιτ θα χρησιμοποιήσει τον τίτλο που δικαιωματικά της ανήκει, ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved