Μαρία Ολυμπία: Ο φημολογούμενος γάμος της και ο πάμπλουτος γοητευτικός σύντροφός της
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Ο φημολογούμενος γάμος της και ο πάμπλουτος γοητευτικός σύντροφός της

Οι φήμες θέλουν τη Μαρία Ολυμπία, από τον περασμένο Ιούλιο να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Πέρεγκριν Πίρσον ο οποίος δεν είναι μόνο γοητευτικός αλλά και γόνος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες παγκοσμίως. 

Η Μαρία-Ολυμπία πολύ πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου της και γόνου αριστοκρατικής βρετανικής οικογένειας, Πέρεγκριν Πίρσον, στον οποίο ευχήθηκε δημόσια. Μάλιστα, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, που τη δείχνει αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο. Ο Πέρεγκριν, σύμφωνα με τη Real, είναι γιος και κληρονόμος του τέταρτου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια είναι κάτοχος περιουσίας 224 εκατ. λιρών. Ο πατέρας του διαθέτει ένα μεγάλο μέρος του ομίλου media Pearson (περιλαμβάνει τους «Financial Times» αλλά και τον εκδοτικό οίκο Penguin) και μια μεγάλη έκταση γης 16.500 στρεμμάτων στο δυτικό Σάσεξ η οποία περιλαμβάνει και το polo club Cowdray Park, στο οποίο έδιναν αγώνες πόλο οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ο Π. Πίρσον έχει ως βάση του το Λονδίνο, όπου ζει το τελευταίο διάστημα μαζί με τη Μαρία-Ολυμπία. Η δική της οικογένεια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, ενώ τα καλοκαίρια το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάντα την Ελλάδα.

Οι επιτυχίες της στον χώρο της μόδας

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, γιορτάζει μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της καριέρας της με μια από τις μεγαλύτερες φίρμες παπουτσιών στον κόσμο, την Aquazzura. Ποζάροντας με φόντο τον Πύργο του Άιφελ όχι μόνο ως μούσα, αλλά και ως σχεδιάστρια παπουτσιών για μια σειρά υποδημάτων κατάλληλων για πάρτι, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ προσθέτει μια βασιλική πινελιά στην καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Ο βασικός σχεδιαστής Εντγκάρντο Οσόριο μίλησε για τη συνεργασία του με τη γόνο της τέως βασιλικής οικογένειας: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Ολυμπία. Όχι μόνο γιατί είναι φίλη, αλλά και γιατί ενσαρκώνει τέλεια τη νέα γενιά κοριτσιών του οίκου. Έχει μια αβίαστη κομψότητα, είναι διασκεδαστική και έχει ισχυρή προσωπικότητα. Δουλέψαμε μαζί για να δημιουργήσουμε τα τέλεια παπούτσια για πάρτι, ώστε να χορεύουν οι γυναίκες όλη τη νύχτα». «Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συνεργασία. Ήταν όνειρό μου να σχεδιάζω παπούτσια και δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο συνεργάτη για να μπω στη βιομηχανία», εξήγησε η ίδια η Μαρία-Ολυμπία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήρθε για να μείνει στον χώρο της μόδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει ποζάρει για μια σειρά εξωφύλλων σε περιοδικά διεθνούς φήμης, όπως «Vogue», «Elfe», «Architectural Digest», «Harper's Bazaar»" «Town and Country», «Tatter».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved