Εικόνες από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Οι εστεμμένοι που παρευρέθηκαν
Getty Images/Chris Jackson / Staff/Photo by Chris Jackson/Getty Images
VIP Life

Εικόνες από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Οι εστεμμένοι που παρευρέθηκαν

Παρουσία σύσσωμης της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας αλλά και πολλών εστεμμένων της Ευρώπης έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στην Αγγλία. 

Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος θα λείπει από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Τα παιδιά του Παύλος και Μαρί Σαντάλ με την οικογένειά του, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ, η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Χουάν Κάρλος και φυσικά τα εγγόνια του τέως εκλιπόντος συγκεντρώθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Μεγάλη η απουσία του βασιλιά Καρόλου ο οποίος, λόγω της εύθραυστης υγείας του δεν μπορούσε να παρευρεθεί όμως το βρετανικό παλάτι εκπροσώπησε η Καμίλα, η οποία εμφανίστηκε με ένα μπλε ταγιέρ με δαντέλα και φυσικά το ανάλογο εντυπωσιακό καπέλο.

Δίπλα της η πριγκίπισσα Άννα αλλά και αρκετά ακόμα μέλη βασιλικών οικογενειών.

Η κοινή εμφάνιση Φίλιππου-Λετίθια που έκλεισε στόματα

Την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον βασιλιά Φίλιππο της Ισπανίας και τη σύζυγό του Λετίθια να είναι λίγο πριν το διαζύγιο, το ζευγάρι έδωσε κοινό παρών στο μνημόσυνο και μάλιστα έδειχναν και οι δύο να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Έτσι, έκλεισαν αρκετά στόματα σχετικά με τις συγκεκριμένες φήμες. Μάλιστα, το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης, κάθισε ακριβώς πίσω από τη Μαρία Ολυμπία και τον αδελφό της Αχιλλέα Ανδρέα με τους οποίους και αστειεύονταν.

Η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ που συζητήθηκε

Παρά το γεγονός ότι όλοι περίμεναν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παρευρισκόταν στην τελετή, τελικά δεν τα κατάφερε, με πηγές από το παλάτι να τονίζουν ότι ο λόγος της απουσίας του δεν έχει να κάνει με τα θέματα υγείας που ταλαιπωρούν δύο αγαπημένα του πρόσωπα, τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Κέιτ και τον πατέρα του Βασιλιά Κάρολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και διατηρούσε στενές σχέσεις με το βρετανικό παλάτι και προσωπικά με τον σημερινό βασιλιά Κάρολο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved