Σε μπελάδες ο Πρίγκιπας Χάρι - Τον απειλούν ότι θα δημοσιευτούν γυμνές φωτογραφίες του
VIP Life

Σε μπελάδες ο Πρίγκιπας Χάρι - Τον απειλούν ότι θα δημοσιευτούν γυμνές φωτογραφίες του

Νέα βάσανα και μπελάδες για τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δεν λέει να ηρεμήσει. Τώρα τον απειλεί μια αφέντρα ότι θα ποστάρει γυμνές του φωτογραφίες από ένα πάρτι.

Μια αφέντρα ισχυρίζεται ότι έχει γυμνές φωτογραφίες του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ και θα τις ανεβάσει στο OnlyFans. Για άλλη μια φορά έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και όχι για καλό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 52χρονη υποστηρίζει ότι βρισκόταν μαζί με τον Δούκα του Σάσσεξ στο διαβόητο πάρτι που είχε γίνει στο Λας Βέγκας το 2012.

«Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»-Η προειδοποίηση του Πρίγκιπα Χάρι, η επιστολή και οι απειλές

harry.jpg

Μιλώντας στην «Sun», η ίδια ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα ήταν καλεσμένη στη σουίτα του πρίγκιπα Χάρι στο ξενοδοχείο Wynn, μαζί με μία ομάδα από στρίπερ.

«Έχω μερικές φωτογραφίες του από εκείνη τη βραδιά», δήλωσε συγκεκριμένα και στη συνέχεια εξήγησε ότι αντάλλαξε ένα φιλί μαζί του, την ώρα που έπαιζαν παιχνίδια πίνοντας ποτό, όπως για παράδειγμα στριπ μπιλιάρδο.

carrieroyale_1709723302_3317721983049550947_1584247111.jpg

Εκείνη τη χρονιά, η Sun είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, στις οποίες ο ίδιος ήταν γυμνός αλλά τα στιγμιότυπα που λέει πως έχει η Κάρι Ρόγιαλ είναι πολύ χειρότερα και πιο... αποκαλυπτικά.

«Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχει δει ποτέ το κοινό. Έχω φωτογραφίες του δίπλα στη πισίνα πριν από την τρελή αυτή νύχτα. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί αν τα δει. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ αυτές τις φωτογραφίες από σεβασμό. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένας αιμοδιψής ηλίθιος. Είμαι θυμωμένη που δεν λέει τίποτα στο βιβλίο του. Εννοώ, λείπουν πολλά πράγματα από εκείνο το βράδυ. Ήταν πολύ μεθυσμένος. Ο Χάρι είναι τρελός, διασκεδαστικός κι αυθόρμητος. Πού πήγε αυτό;», δήλωσε επίσης.

carrieroyale_1673359942_3012684010606265099_1584247111.jpg

Διαβάστε επίσης

Η Ελληνίδα που εργάστηκε στο Μπάκινγχαμ, στο gossip-tv: Η υγεία του βασιλιά & η ανάρρωση της Κέιτ

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά πρώτη φορά για τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου

Άρτσι και Λίλιμπετ: Όσα αλλάζουν στη ζωή τους αν παραιτηθεί ο παππούς «Κάρολος» από το θρόνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved