«Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»-Η προειδοποίηση του Πρίγκιπα Χάρι, η επιστολή και οι απειλές
VIP Life

«Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»-Η προειδοποίηση του Πρίγκιπα Χάρι, η επιστολή και οι απειλές

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν απόρρητα έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου με βάση τα οποία ο πρίγκιπας Χάρι εκφράζει τους φόβους του τόσο για τη δική του ζωή όσο και για της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ και των δύο παιδιών του. Σύμφωνα με την DailyMail ο Δούκας του Σάσσεξ δέχτηκε απειλές από την Αλ Κάιντα με αφορμή τα όσα έγραψε στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Spare. 

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η δικαστική διαμάχη του πρίγκιπα στο Ανώτατο Δικαστήριο για την προσωπική του ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεται τη Βρετανία, μόνος ή με την οικογένειά του. Ο ίδιος δεν κέρδισε την προσφυγή ενώ είχε εκφράσει ανοιχτά τους φόβους του ότι διατρέχει «μεγαλύτερο κίνδυνο ασφάλειας» από τη μητέρα του Νταϊάνα.

Διαβάστε επίσης: Η Ελληνίδα που εργάστηκε στο Μπάκινγχαμ, στο gossip-tv: Η υγεία του βασιλιά & η ανάρρωση της Κέιτ

1678370397997-432804009-meghan.markle.official_324779055_482192887421958_7149735531321069331_n.jpg

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Σε επιστολή στον επικεφαλής της Δημόσιας Υπηρεσίας Εσωτερικών ανάφερε πως στην περίπτωση που αφαιρεθεί η ασφάλειά του, η οικογένειά του θα τεθεί σε «μια θέση που κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να βάλει τη μητέρα μου πριν από 23 χρόνια».

Στην επιστολή του, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε επίσης ποια πίστευε ότι ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την οικογένειά του. Από τα εν λίγω έγγραφα προκύπτει πως η Αλ Κάιντα είχε ζητήσει να σκοτωθεί ο πρίγκιπας Χάρι αφού έγραψε για τη δολοφονία 25 μαχητών Ταλιμπάν στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Spare τον Ιανουάριο του 2023.

Τα έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ανώτατο Δικαστήριο αφού απέρριψαν την αίτησή του κατά του υπουργείου Εσωτερικών για την προσωπική του ασφάλεια.

Ο 39χρονος εξέφρασε την οργή του όταν πληροφορήθηκε την αρχική απόφαση ενώ στη διάρκεια της δίκης αναρωτήθηκε γιατί είχε λιγότερη ασφάλεια, καθώς η μητέρα του δεν είχε το ίδιο πρόβλημα πριν από 23 χρόνια.

«Και όμως σήμερα, με μεγαλύτερο ρίσκο, όπως προαναφέρθηκε, με τα πρόσθετα στρώματα ρατσισμού και εξτρεμισμού, κάποιος αισθάνεται άνετα να αναλάβει την ευθύνη για ότι θα μπορούσε να συμβεί».

Στη συνέχεια ο ίδιος κινήθηκε νομικά κατά του υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved