«Η μετανιωμένη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ξανά στην σκιά της Κέιτ Μίντλετον»
VIP Life

«Η μετανιωμένη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ξανά στην σκιά της Κέιτ Μίντλετον»

Μετανιωμένη φαίνεται πως είναι η Μέγκαν Μαρκλ που η έναρξη του νέου επιχειρηματικού της project “American Riviera Orchard” συνέπεσε με την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο όπως αποκαλύπτει ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου brand της ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Μέγκαν Μάρκλ έφτιαξε ψωμί στην κουζίνα της και φρόντισε τον σκύλο της φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα.

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μέγκαν και τον Χάρι και αυτός είναι ο λόγος

kate.jpg

Η κίνησή της ωστόσο δεν έμεινε ασχολίαστη από πολλά μέσα ενημέρωσης στον πλανήτη.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε μέσω βίντεο ότι έχει καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ αλλάζει στρατηγική στο παρασκήνιο. «Η Μέγκαν θα νιώθει τύψεις που η ανακοίνωση του νέου της brand συνέπεσε τόσο πολύ με την ανακοίνωση της αρρώστιας της Κέιτ – δεν μπορεί να παραπονεθεί γι’ αυτό, αλλά βρίσκεται για άλλη μια φορά στη σκιά της νύφη της» είπε στη Mirror ο βασιλικός αναλυτής και συγγραφέας Tom Quinn.

«Η Μέγκαν θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να συνεχίσει με το νέο της brand, αλλά με λιγότερη ένταση από όση ίσως θα είχε επιχειρήσει, αν η Κέιτ δεν είχε ανακοινώσει την αρρώστια της. Επίσης, θα δούμε λιγότερο και τον Χάρι καθώς λανσάρεται το brand, γιατί είναι μια υπενθύμιση ότι δεν πάνε όλα καλά στη σχέση του ζευγαριού με την Κέιτ και τον Βασιλιά Κάρολο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο».

«Ο κόσμος θα σοκάρεται όλο και περισσότερο που η Μέγκαν δε δείχνει σε όλους ότι μπορεί να είναι μεγαλόψυχη και να ξεχάσει το παρελθόν, να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της και να δείξει λίγη υποστήριξη. Όταν η νύφη σου και ο πεθερός σου έχουν και οι δύο καρκίνο, το να μην κάνεις τίποτα δεν είναι καλή εικόνα, ειδικά για κάποια σαν τη Μέγκαν… Στο παρελθόν, πάντα παρουσίαζε τον εαυτό της ως ικανή να είναι η πιο μεγαλόψυχη, αλλά αυτή τη φορά απλά δεν μπορεί να το κάνει, και ανησυχεί ότι αυτό θα τη φέρει σε δύσκολη θέση», τονίζει ο βασιλικός αναλυτής.

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved