Κέιτ & Μέγκαν: Γιατί οι αναλυτές υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει επιστροφή στη σχέση τους μετά τη ρήξη;
ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
VIP Life

Κέιτ & Μέγκαν: Γιατί οι αναλυτές υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει επιστροφή στη σχέση τους μετά τη ρήξη;

Φαίνεται πως η ρήξη ανάμεσα στις δύο νύφες του βασιλιά Καρόλου, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ είναι οριστική και αμετάκλητη! 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει αναλυτής επί βασιλικών θεμάτων Tom Quinn ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πωςη σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ένιωσε στο παρελθόν ότι η Κέιτ έπρεπε να την έχει υποστηρίξει όσο ήταν στην Αγγλία και πριν η ίδια πάρει την απόφαση να πάει να ζήσει στην Καλιφόρνια μαζί με την οικογένειά της.

«Η μετανιωμένη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ξανά στην σκιά της Κέιτ Μίντλετον»

BRITAIN TENNIS WIMBLEDON 2019 GRAND SLAM

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Ως γυναίκες που δεν προέρχονται από μεγάλο σαλόνι ή γαλαζοαίματη οικογένεια, η Μέγκαν είχε την απαίτηση η Κέιτ να την καταλάβει και να έχουν ένα κοινό μέτωπο σε ό,τι είχε να κάνει τα εσωτερικά θέματα που προέκυπταν μέσα στο παλάτι.

«Η Meghan δεν νιώθει ενοχές για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Κέιτ με το πρόβλημα υγείας της γιατί αντίστοιχα η Κέιτ δεν της φέρθηκε συμπονετικά τον πρώτο καιρό που η Μέγκαν είχε γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας» δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος στη Mirror.

(FILE) BRITAIN PRINCE HARRY WEDDING

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/STR UK AND IRELAND OUT SHUTTERSTOCK OUT

Έτσι, το δημόσιο μήνυμα στήριξης Μέγκαν-Χάρι στην Κέιτ όταν η τελευταία έκανε γνωστή πριν από μερικές εβδομάδες τη σοβαρή μάχη της με τον καρκίνο, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία κίνηση για το «θεαθήναι». Ο Quinn μάλιστα σχολίασε πως η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες έχει δηλητηριαστεί τόσο πολύ που δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής στη μεταξύ τους σχέση!

«Η διάγνωση του καρκίνου της Kate ήταν ένα πραγματικό σοκ για την Meghan αλλά δεν βλέπει κανέναν τρόπο επαναπροσδιορισμού της σχέσης απλά επειδή έχει δηλητηριαστεί είπε ο ίδιος άνθρωπος και συνέχισε: «Επίσης δεν θέλει να λέει ο κόσμος ότι προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Kate απλά επειδή είναι άρρωστη. Η Meghan πιστεύει ακόμα ότι η Kate έκανε λάθος και ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη πριν προσπαθήσουν να χτίσουν γέφυρες».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved