Νάντια Χαλαμανδάρη: Πώς έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο στη νεκρώσιμη ακολουθία του πρίγκιπα Φερνάντο
H Nάντια Χαλαμανδάρη με τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο (Photo by Carlos Alvarez/GC Images)

VIP Life

Νάντια Χαλαμανδάρη: Πώς έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο στη νεκρώσιμη ακολουθία του πρίγκιπα Φερνάντο

Εδώ και περίπου σαράντα μέρες, η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, πρίγκιπας της Ισπανίας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε πρώτο θέμα στα Ισπανικά Μέσα καθώς δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρών ο πρώτος του ξάδελφος, ο βασιλιάς Φελίπε αλλά και η σύζυγός του, βασίλισσα Λετίθια.

Χαλαμανδάρη: «Ραγίζει καρδιές» η φωτό που ανέβασε, 1 μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο

xalamandari.jpg

Μάλιστα η βασίλισσα έδωσε μαθήματα... στυλ και κομψότητας αφού εμφανίστηκε στην τελετή με ένα υπέροχο μαύρο κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με υπέροχα κοσμήματα.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη είχε μαζί της τον γιο της, Νικόλα τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον εκλιπόντα πρίγκιπα και εμφανίστηκε στην τελετή με ένα μοδάτο μαύρο κοστούμι, με μπλέιζερ σε μιλιτέρ γραμμή με χρυσά σιρίτια.

Η εμφάνισή της αυτή, θεωρήθηκε από τους βασιλικούς αναλυτές ως κίνηση κατά την οποία άθελά της έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο που ορίζει συγκεκριμένο dress code για τέτοιες περιστάσεις των γαλαζοαίματων.

Πάντως, η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της με την ίδια να μην αποχωρίζεται στιγμή τον 8χρονο γιο της, του οποίου το κοστούμι ήταν ακριβώς όπως ορίζει το πρωτόκολλο, δηλαδή σακάκι και κοντό παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/C5gk8zlO2sC/

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Φερνάντο έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα και αιτία ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια που σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό που «χτύπησαν» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του οδήγησαν στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved