Η βασιλική οικογένεια γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας - Οι φωτογραφίες που βγαίνουν πρώτη φορά στο φως
VIP Life

Η βασιλική οικογένεια γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας - Οι φωτογραφίες που βγαίνουν πρώτη φορά στο φως

Η βρετανική βασιλική οικογένεια μας δίνει πρόσβαση σε αδημοσίευτες φωτογραφίες της και γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας!

Μία νέα έκθεση στην King’s Gallery στο παλάτι του Μπάκιγχαμ φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας που δεν είχαμε δει... ποτέ!

Σάλος με το πορτραίτο της Κέιτ Μίντλετον και το εξώφυλλο βρετανικού περιοδικού

Η συγκεκριμένη έκθεση είχε τα εγκαίνια της στις 17 Μαΐου και στόχος της είναι να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας της βασιλικής οικογένειας, όπως και να προβάλει της οικείες στιγμές, την ενότητα και την αγάπη μεταξύ των μελών τη.

Kamila - Karolos

Για την ακρίβεια, «καταγράφει την εξέλιξη της βασιλικής φωτογραφίας πορτραίτων από τη δεκαετία του 1920 έως σήμερα μέσα από περισσότερα από 150 αντικείμενα από τη Βασιλική Συλλογή και τα Βασιλικά Αρχεία, τα περισσότερα από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το BBC, το κείμενο κάτω από τη φωτογραφία «δίνει μια εικόνα των συζητήσεων με τον βασιλικό οίκο γύρω από την έγκριση και την κυκλοφορία των στιγμιοτύπων». Μεταξύ των σημειώσεων κάτω από την εικόνα διαβάζουμε «το φόντο πρέπει να διατηρείται ελαφρύ» και «παρακαλώ μην κάνετε περικοπές».

Μία από τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης έκθεσης που έχουν συζητηθεί αρκετά είναι αυτή της Κέιτ Μίντλετον, η οποία τραβήχτηκε για τα 40ά γενέθλια της και είναι πραγματικά ονειρική.

Δείτε στην παρακάτω ανάρτηση ορισμένες φωτογραφίες από την εν λόγω έκθεση:

https://www.instagram.com/p/C7CoGW_C5Ri/

Διαβάστε επίσης:

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Αποκάλυψη βόμβα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Η Μέγκαν τον ελέγχει απόλυτα. Τα κάνει όλα για τα χρήματα»

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved