Μίντλετον: Έντονη ανησυχία για την υγεία της - «Δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για τον υπόλοιπο χρόνο»
VIP Life

Μίντλετον: Έντονη ανησυχία για την υγεία της - «Δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για τον υπόλοιπο χρόνο»

Έντονη είναι η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει τη δική της σκληρή μάχη κατά του καρκίνου. 

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δε γνωρίζουμε το είδος του καρκίνου που αντιμετωπίζει, αν και τα περισσότερα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πας πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η βασιλική οικογένεια γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας - Οι φωτογραφίες που βγαίνουν πρώτη φορά στο φως

3a11bfc6-kate.jpg

Οι νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην Κέιτ Μίντλετον εγείρουν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, όπως και ανησυχίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η Κέιτ Μίντλετον «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους. Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Την τελευταία φορά που είδαμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ακόμα κι αυτή η έξοδος είχε σχολιαστεί από πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αρνητικά, καθώς υποστήριζαν πως δεν ήταν η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, αλλά η σωσίας της.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Αποκάλυψη βόμβα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Η Μέγκαν τον ελέγχει απόλυτα. Τα κάνει όλα για τα χρήματα»

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved