Open Sport: Πρεμιέρα το Σάββατο
Media

Open Sport: Πρεμιέρα το Σάββατο

Νέα αθλητική εκπομπή αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΟPEN και η... παρέα των συντελεστών της μας κάνει να περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρεμιέρα του Σαββάτου.

Ο Μανώλης Σφακάκης παρουσιάζει ένα ωριαίο αθλητικό σόου με καταιγιστικό ρυθμό και εντυπωσιακό θέαμα.
Δύο μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση, η παλιά καλή παρέα, με τον Γιώργο Τσαντάκη και τον Μιχάλη Τσίγκρη, ξανασμίγει και επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα για να ξαναδώσει αθλητικό χρώμα στα μεσημέρια μας από τη συχνότητα του OPEN.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:50 το μεσημέρι, η δυνατή ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN, με φαντασία και χιούμορ, εγγυάται μία ώρα αθλητικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης υψηλού επιπέδου για όλους τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ για τις ομάδες της Super League, highlights και δηλώσεις από τους αγώνες μπάσκετ της Euroleague, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του ελληνικού αθλητισμού και αφιερώματα στους σταρ των sports από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Και βέβαια πολλά γκολ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θέαμα από το ΝΒΑ, αστεία και παράξενα και ό,τι αξίζει να δει κανείς κάθε εβδομάδα από όλο το φάσμα του αθλητισμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved