Η αποκάλυψη για τη «Μουρμούρα», οι εξελίξεις στο Τατουάζ και το καρφί της Μαγγίρα στη Μπάση
Media

Η αποκάλυψη για τη «Μουρμούρα», οι εξελίξεις στο Τατουάζ και το καρφί της Μαγγίρα στη Μπάση

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, σας κράτησε ενημερωμένους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας!

Ειδήσεις από τον κόσμο της showbiz, τηλεοπτικά νέα και αποκαλύψεις, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας για άλλη μια φορά!

Αφού σας παρουσιάσαμε χθες, ποια ήταν τα 5 κορυφαία θέματα που διαβάσατε περισσότερο την εβδομάδα την εβδομάδα που μας πέρασε, σήμερα θα δούμε άλλες πέντε ειδήσεις που συμπληρώνουν το top 10!

Στην έκτη θέση λοιπόν, βρέθηκε το θέμα όπου η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από το πλατό κατά τη διάρκεια που ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφτιαχνε ένα γλυκό.

Στην έβδομη θέση, βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία άκουσε μια ατάκα για τον γιο της, Άγγελο και αιφνιδιάστηκε τόσο πολύ που παραλίγο να διακόψει την εκπομπή!

Στην όγδοη θέση, η μεγάλη αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το τι θα συμβεί στην τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!

Στην ένατη θέση, βρέθηκε το θέμα με τις εξελίξεις τις δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Το Τατουάζ», η σύλληψη του Ορφέα, ο φόβος της Άννας και η οικογένεια Μελά.

Η δεκάδα κλείνει με τη Μπέτυ Μαγγίρα, που δεν δίστασε να σχολιάσει on camera, τις δηλώσεις της Εύας Μπάση, η οποία αποκάλυψε πως θα ήθελε να είναι η παρουσιάστρια του My style rocks!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved