Open TV: Η ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και οι αποκαλύψεις για Κωστόπουλο και X-Factor!
Media

Open TV: Η ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και οι αποκαλύψεις για Κωστόπουλο και X-Factor!

Με πολλή περηφάνια -και δικαίως- υποδέχτηκαν στις ολοκαίνουργιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Open tv,  τα στελέχη του καναλιού, δεκάδες δημοσιογράφους για μια συνάντηση γνωριμίας και ξενάγησης.

Το τουρ ξεκίνησε από το μεγάλο στούντιο του καναλιού που φιλοξενεί τις εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα» ενώ σε λίγο καιρό θα φιλοξενεί και την βραδινή εκπομπή Έλλης Στάη.

«Επενδύσαμε σε πολύ υψηλής ποιότητας τεχνολογία γιατί είμαστε ένα νέο κανάλι και θέλαμε ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός να είναι ό,τι πιο προηγμένο και καινοτόμο. Όλες οι παραγωγές μας, τόσο οι εκπομπές όσο και τα δελτία ειδήσεων είναι σε fullHD, γεγονός που καθιστά το OPEN το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα με όλες τις παραγωγές του σε fullHD», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης, διευθύνων σύμβουλος του media group.

«Η κατεύθυνση είναι digital first, όλες οι λειτουργίες του τηλεοπτικού σταθμού, της εφημερίδας Έθνος και του σάιτ ethnos.gr είναι πλέον digital. Ξεκινάμε υβριδική τηλεόραση και θα δημιουργήσουμε streaming services. Σύντομα θα ξεκινήσει και το OPEN World, μέσω του οποίου το πρόγραμμα του OPEN θα εκπέμπει σε όλο τον κόσμο, θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό μας όλοι οι Έλληνες της διασποράς. Είναι ένα σχέδιο που θα σας παρουσιάσουμε εκτενώς σε επόμενη συνάντηση», είπε ακόμα ο Τζώνη Καλημέρης.

«Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί που ισχύουν σε όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη και η τηλεόραση δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτοί οι κανονισμοί είναι 1. υψηλή ποιότητα, 2. υπερσύγχρονες τεχνολογίες, 3. ομάδα με υψηλό επαγγελματισμό και 4. ανοικτότητα. Η ανοικτότητα είναι ο κανόνας που εκφράζεται και μέσα από το όνομα του OPEN. Αποτελεί όραμα και βασικό στόχο του τηλεοπτικού σταθμού, πάνω στον οποίο δουλεύουμε με μια καταπληκτική ομάδα επαγγελματιών. Η καινοτομία είναι ένας ακόμα κανόνας των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη κι αυτή, μεταξύ άλλων, εκφράζεται μέσα από ένα μοναδικό στα Βαλκάνια newsroom, όπου συνυπάρχουν και συνεργάζονται στενά οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων, της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μας», είπε η Λιουντμίλα Μποροντινά, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού.

Σχετικά με την μέχρι σήμερα πορεία του τηλεοπτικού σταθμού OPEN ο Τζώνη Καλημέρης τόνισε πως: «Ξεκινήσαμε από το μηδέν, tabula rasa, και μας δίνεται η ευκαιρία να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε, κάτι νέο και καινοτόμο.

Αυτό από τη μία μας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Από την άλλη είναι δύσκολο και μεγάλο το στοίχημα, γιατί χτίστηκε από το μηδέν μια δημοσιογραφική ομάδα που προερχόταν από διαφορετικά Μέσα και έπρεπε σε πολύ μικρό διάστημα όλοι αυτοί να συντονιστούν και να συγχρωτιστούν, να βρουν τα πατήματά τους και να παρουσιάσουν καταρχήν κάτι αξιοπρεπές και στη συνέχεια να αρχίσουν να μεγαλουργούν.

Αυτό είναι ο στόχος όχι μόνο για την ενημέρωση, αλλά και για το κανάλι συνολικά. Μετά από 4 μήνες μπορώ να πω πως οι μηχανισμοί λειτουργούν. Το διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι σαν προπόνηση για εμάς και ακόμα γίνονται αλλαγές και προσθαφαιρέσεις για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Η ξενάγηση συνεχίστηκε στο κτίριο που είναι συγκεντρωμένη όλη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης.

«Ένα κεντρικό κτίριο στις εγκαταστάσεις είναι αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στην ενημέρωση. Σε αυτό συστεγάζονται στη μεγαλύτερη αίθουσα σύνταξης των Βαλκανίων οι δημοσιογράφοι του Open, του Έθνους και του ethnos.gr.

Είναι ένα πείραμα συνεργασίας που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει άλλο media group που να συστεγάζει τις ομάδες διαφορετικών μέσων του με στόχο τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση.

Παράλληλα, έχουμε επενδύσει σε νέα συστήματα, έχουμε θέσει σε εφαρμογή το i-news για να μπορούν να μοντάρουν όλοι οι συντάκτες τα θέματά τους από το γραφείο τους και να πηγαίνουν στο μοντάζ μόνο για τα φινιρίσματα. Η διαφορά θα φανεί στα μεγάλα γεγονότα καθώς και στις επερχόμενες εκλογές», τόνισε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του OPEN, Δημήτρης Μιχαλέλης.

Στο τραπέζι που ακολούθησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε μεγάλα κέφια αποκάλυψε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος θα έχει στο πλευρό του δύο συμπαρουσιάστριες στην εκπομπή που θα κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τι γίνεται με το X-Factor που προχωράει με εντατικούς ρυθμούς με χιλιάδες συμμετοχές ήδη και θα ξεκινήσει με μαγνητοσκοπημένα επεισόδια ενώ τα lives αναμένεται να ξεκινήσουν στον Μάϊο, στα υπερσύγχρονα και ολοκαίνουργια στούντιο Κάπα 2 του Γιάννη Καραγιάννη που θα σας αφήσουν άφωνους. Όπως άφωνους θα σας αφήσει και η χημεία της κριτικής επιτροπής που όπως μάθαμε «κόβει και ράβει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved