Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δεν περιμέναμε να δούμε! Λύγισε η Λενιώ (Pics-Vid)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δεν περιμέναμε να δούμε! Λύγισε η Λενιώ (Pics-Vid)

Άγριες Μέλισσες: Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (17-02).

Για πρώτη φορά είδαμε τη Λενιώ να λυγίζει. Είναι η στιγμή εκείνη που έχει αντιληφθεί πως ο Κυπραίος κυριολεκτικά την παράτησε λίγο πριν το γάμο.


Τι είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (17-02)
Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες.

Η Ελένη, για ακόμα μια φορά, βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί. Παράλληλα, η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στον Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει, κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της.

Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφασή του να φύγει στο Παρίσι και η Ασημίνα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Στο σχολείο, πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό, όταν κάνουν την εμφάνισή τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη και όλα παίρνουν άσχημη τροπή. Την ίδια στιγμή, δυο καλόγεροι βρίσκουν στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα, ενώ η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως.


Δείτε καρέ καρέ τη σκηνή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved