Άγριες μέλισσες: Η εμφάνιση του Κωνσταντή που «έβαλε φωτιά» στο Twitter
Media

Άγριες μέλισσες: Η εμφάνιση του Κωνσταντή που «έβαλε φωτιά» στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: Στο σημερινό επεισόδιο, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με το Twitter να "οργιάζει" στα σχόλια, τα οποία ήταν απολαυστικά, για ακόμα μια βραδιά

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του ANT1, που από την πρώτη στιγμή της προβολής της, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί, ανυπομονεί για τις επερχόμενες εξελίξεις και για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Στο σημερινό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες, Ο Κωσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με την προοπτική του γάμου τους, αφού έχουμε δει ότι είναι ένα ζευγάρι, που έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά ο έρωτάς τους... καλά κρατεί. Το πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η χαρά για το ζευγάρι είναι κάτι άγνωστο, μιας και το γεγονός ότι θα το μάθουν οι Σεβαστοί είναι κάτι επίφοβο, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι σύμφωνοι με αυτόν τον γάμο.

Το Twitter, για ακόμα μια φορά, ήταν αρκετά ενεργό σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου και το περιστατικό που συζητήθηκε πολύ ήταν η εμφάνιση του Κωσταντή με το μαύρο ζιβάγκο, που πραγματικά του πήγαινε πολύ και ήταν ένας κούκλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα απολαυστικά σχόλια

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Χαρίτος: Είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του - Φανερά συντετριμμένος

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Το ξέσπασμα του Καλπακίδη για τις καταγγελίες και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved