Το ξέσπασμα του Καλπακίδη για τις καταγγελίες και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες
Media

Το ξέσπασμα του Καλπακίδη για τις καταγγελίες και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τον τηλεοπτικό «Παναγιώτη» που σερβίρει καφέδες στο Διαφάνι. Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είναι ένας ηθοποιός με μεγάλη κι επιτυχημένη πορεία στο θέατρο, αγαπάει πολύ την δουλειά του και βαβίζει με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα σε αυτήν. 

Μέσα από το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν, σας ενόχλησε που ο καθένας έβγαινε και έλεγε κάτι, ακόμη κι αν αυτό δεν ήταν ουσιαστικό;

«Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, δεν χρειάζεται να μιλήσεις. Εννοείται είμαι υπέρ των θυμάτων και ό,τι κι αν πω είναι πολύ λίγο, μπροστά στη δύναμη αυτών των γυναικών και ανδρών να βγουν και να μιλήσουν. Είναι πολύ μεγάλο βήμα αυτό και μακάρι να βγουν και να μιλήσουν κι άνθρωποι από άλλους χώρους.

Το να βγω τώρα κι εγώ, επειδή παίζω σε μια επιτυχημένη σειρά και να πω ότι συμφωνώ με τα θύματα, το θεωρώ αυτονόητο και δεν ενδιαφέρει κάποιον. Ίσα ίσα που υποβαθμίζει και την ουσία του θέματος. Αφήνουμε την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι ας κάτσει ο καθένας μας να αναλογιστεί τι έχει συμβεί. Κι ας σταματήσει αυτή η επίθεση και η ανθρωποφαγία πίσω από την οθόνη»

Όσο για το spoiler που έδωσε για τη σειρά Άγριες Μέλισσες;

Τελική θα δούμε τον «Παναγιώτη» να παντρεύεται στο Διαφάνι;
«Δεν το ξέρω ακόμη αυτό, αλλά δεν βλέπω και φως φως στο τούνελ (γέλια). Αλλά δεν χρειάζεται και να παντρευτούν όλοι σε αυτό το χωριό. Αν σκεφτούν οι σεναριογράφοι κάτι στην πορεία, δεν το ξέρω.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και 4η σεζόν των «Αγριων Μελισσών»;

«Φαντάζομαι πως όχι αν και δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί και πέρυσι αυτό λέγαμε και τελικά ήρθε και ο τρίτος κύκλος. Αλλά με όσα ξέρω ως τώρα η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος», λέει στο Εγώ.

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Το χωριό κρατάει στάση άμυνας προκειμένου να τη βγάλει καθαρή»

Άγριες Μέλισσες: Η μοναδική περιγραφή του Παναγιώτη για τους δύο πρώτους κύκλους σε 30 δευτερόλεπτα

Άγριες μέλισσες spoiler: «Μπορεί να μην καταλήξουν μαζί ο Παναγιώτης και η Βιολέτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved