Κάτι Ξαναψήνεται: Το χτένισμα της Mαριλένας και η επική αντίδραση της Όλγας «ανατίναξαν» το Twitter!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Το χτένισμα της Mαριλένας και η επική αντίδραση της Όλγας «ανατίναξαν» το Twitter!

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (28-1) είδαμε την Μαριλένα να βάζει τα δυνατά της, με σκοπό να καταπλήξει τους καλεσμένους της και να αποσπάσει μια πολύ υψηλή βαθμολογία. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, που μας κρατάει συντροφιά κάθε απόγευμα, και οι περισσότεροι τηλεθεατές την έχουν αγαπήσει, μιας και κάθε φορά τα σχόλια στο Twitter αυξάνονται.

Στο σημερινό επεισόδιο (28-1), που ήταν και το τελευταίο της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Μαριλένας. Η νεαρή κοπέλα είχε επιλέξει να φορέσει ένα γκρι φόρεμα, σε στενή γραμμή, ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά. Το τραπέζι που ετοίμασε για τους καλεσμένους της ήταν απλό, σε γκρι τόνους, ενώ είχε ανάψει και κάποια κεριά, για να μπορέσει να κάνει και πολύ πιο όμορφο το σκηνικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Μαριλένα επέλεξε να μαγειρέψει για ορεκτικό μια ψαρόσουπα βελουτέ, αν και ήδη γνώριζε ότι η Όλγα δεν τρώει ψάρι και θαλασσινά. Η αντίδρασή της μάλιστα ήταν επική, όταν κατάλαβε ότι η Μαριλένα έχει φτιάξει ένα πιάτο με ψάρι, λέγοντας, για ακόμα μια φορά ότι τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να την πείσει κανένας να δοκιμάσει ψάρι ή γενικότερα κάποιο θαλασσινό. Πέρα από τα σχόλιά της, η Όλγα δοκίμασε το πιάτο της Μαριλένας, κάτι που εκνεύρισε αρκετά τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι πριν ξεκινήσει το τραπέζι είχαν ανεχτεί την "γκρίνια" της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Τα σχόλια στο Twitter έπεφταν βροχή το ένα μετά το άλλο, μιας και οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής σχολίασαν ιδιαίτερα αρνητικά την εμφάνιση της παίκτριας, που δεν ταίριαζε καθόλου με την ηλίκια της, αλλά και το χτένισμά της, το οποίο δεν ήταν καθόλου προσεγμένο. Παράλληλα, κατακεραύνωσαν και την Όλγα, η οποία από την αρχή της εβδομάδας, λέει συνέχεια για το ότι δεν μπορεί τα θαλασσινά.

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved