MasterChef: Ο παίκτης που «τρελάθηκε» με το υλικό- Ιωαννίδης: «Θα γίνει η μάχη του κουνουπιδιού»
Media

MasterChef: Ο παίκτης που «τρελάθηκε» με το υλικό- Ιωαννίδης: «Θα γίνει η μάχη του κουνουπιδιού»

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-2) παρακολουθήσαμε την δεύτερη φάση του bootcamp, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με το σπίτι του διαγωνισμού να γεμίζει. 

Πρόκειται για το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του bootcamp, από την οποία προέκυψαν και οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι και θα πέρναγαν στο σπίτι. Οι παίκτες που είχαν καταφέρει να πάρουν τα τρια ναι, είχαν και την δυνατότητα να επιλέξουν το βασικό υλικό για την παρασκευή του πιάτου τους. Όταν έφτασε η σειρά του Νικήτα, ο οποίος επέλεξε για μαγειρική μονομαχία τον Σταμάτη, επέλεξε ενθουσιασμένος, ως βασικό υλικό, το κουνουπίδι.

Ο Νικήτας είπε χαρακτηριστικά: "Είναι το αγαπημένο μου υλικό και σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα. Είναι και το αγαπημένο υλικό της κοπέλας μου και είχα έρθει και στις οντισιόν με αυτό. Το πιστεύω πολύ. Κουνουπίδι με έβαλε στις οντισιόν, κουνουπίδι θέλω να με βάλει και στο σπίτι. Μου έχει βγει μια μεγάλη δημιουργικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να κάνω πολύ όμορφα πράγματα."

Ο αντίπαλός του, ο Σταμάτης είπε ότι έχει σκεφτεί πράγματα και ότι και εκείνος είχε έρθει στις οντισιόν με κουνουπίδι και ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για να καταφέρει να τους πείσει ότι δεν άξιζε να πάρει μόνο δυο ναι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης τους είπε χιουμοριστικά ότι «Θα γίνει η μάχη του κουνουπιδιού»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved