MasterChef: Τα τέσσερα πιάτα που απογοήτευσαν τους κριτές και ο μεγάλος νικητής!
Media

MasterChef: Τα τέσσερα πιάτα που απογοήτευσαν τους κριτές και ο μεγάλος νικητής!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε δυο ιδιαίτερες δοκιμασίες, με τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητά μας, μιας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Όλα σήμερα ξεκίνησαν με ένα ιδιαίτερο Mystery Box, το οποίο στηρίχθηκε στις αισθήσεις της όσφρησης και της αφής. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες είχαν δεμένα τα μάτια τους και προσπάθησαν να ανακαλύψουν τα υλικά με τρόπο διαφορετικό. Από αυτήν την δοκιμασία, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ο οποίος είχε και τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας.

Ο Μάριος ήταν εκείνος που μοίρασε στους υπόλοιπους παίκτες το πόσες κονσέρβες θα είχαν στη διάθεσή τους, για να φτιάξουν ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Οι παίκτες, αν και δεν μπορούσαν να δουν, σε πρώτο χρόνο, το περιεχόμενο από τις κονσέρβες, φάνηκε να τα κατάφεραν πολύ καλά, ως επί το πλείστον. Οι πολύ καλές προσπάθειες ήταν εκείνες που αναδέιχθηκαν και "σκαρφάλωσαν" προς τον εξώστη, ενώ τα πιάτα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της δοκιμασίας ήταν στο σύνολο τέσσερις, έναντι των τριών, που έχουμε συνηθίσει.

Οι προσπάθειες αυτές ήταν: του Στέφανου, της Αναστασίας, της Τατιάνας και του Γιώργου.

Πέρα από αυτό το γεγονός, υπήρξαν και οι καλύτερες προσπάθειες από εκείνους τους παίκτες, οι οποίοι τα κατάφεραν φανταστικά. Εκείνες ήταν του Πέτρου, του Δημήτρη, της Φανής και της Ελισάβετ. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved