Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Έτσι χαλαρώνει ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος από τους Παγιδευμένους
Media

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Έτσι χαλαρώνει ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος από τους Παγιδευμένους

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και υποδύεται τον εισαγγελέα, Δημήτρη Μαρκέτο χθες, 20 Οκτωβρίου δεν είχε γυρίσματα και απόλαυσε μοναδικές στιγμές!

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Σούνιο και απόλαυσε χαλαρές στιγμές δίπλα σε μια πισίνα.

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης αυτό το διάστημα τρέχει και δεν φτάνει μιας και έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων της σειράς, αλλά βρήκε χρόνο έστω για μία μέρα για να χαλαρώσει.

Λίγα λόγια για τον ρόλο του στη σειρά Παγιδευμένους!

Ο Δημήτρης είναι ένας καταξιωμένος Εισαγγελέας. Η δικαιοσύνη, το καθήκον και η ηθική είναι γι’ αυτόν πάνω από όλα. Γοητευτικός και έξυπνος, είναι υπόδειγμα γιου, άνδρα, ανθρώπου, επαγγελματία. Έχει πάρει από τον πατέρα του την έντονη αίσθηση του καθήκοντος και της αψεγάδιαστης ηθικής. Ψυχρός και αντικειμενικός όταν πρόκειται για τη δουλειά του, βαθιά συναισθηματικός και τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάει.

Ακολουθεί τον Νόμο κατά γράμμα και όλοι τον αντιμετωπίζουν με τον απόλυτο σεβασμό.

Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη ταυτίζονται.

Τις αρχές του δεν τις προδίδει για κανέναν. Ούτε για την ίδια του την οικογένεια, την οποία λατρεύει. Έχει ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με την οκτάχρονη αδελφή του, ενώ με τον εικοσάχρονο αδελφό του, όσο κι αν έχει προσπαθήσει, δεν κατάφερε ποτέ να έρθει όσο κοντά θα ήθελε. Αν και είναι άνθρωπος που δεν παρεκκλίνει από τα στερεότυπά του, γοητεύεται από τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν. Όταν ο αδερφός του κρίνεται ύποπτος για φόνο και ο ίδιος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη, πολλά από τα στιβαρά «πιστεύω» του θα ανατραπούν και οι αρχές του θα κλονιστούν, βάζοντάς τον σε διλήμματα που δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει…

Δείτε την παρακάτω gallery με τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Δημήτρης Μαρκέτος από τους Παγιδευμένους!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved