Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έτσι ήταν πριν έξι χρόνια η Άννα από τους Παγιδευμένους - Άλλος άνθρωπος
Media

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έτσι ήταν πριν έξι χρόνια η Άννα από τους Παγιδευμένους - Άλλος άνθρωπος

Παγιδευμένοι: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ η οποία υποδύεται τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1 έχει εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό! 

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων» και του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center

«Πιθανώς η ανάγκη για την υποκριτική να υπήρχε ανέκαθεν μέσα μου. Όταν ήμουν μικρή τη μία ήθελα να γίνω στρατιωτικός και την άλλη μπαλαρίνα. Τη μία έμπορος και την άλλη αστροναύτης. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Συνειδητά όμως, την επέλεξα όταν ήμουν στο λύκειο. Εκεί μπήκε στη ζωή μου η αγαπημένη μου δασκάλα κυρία Αγγελάκη, μαζί της και το θέατρο. Από τότε μέχρι και σήμερα, κάθε μέρα, αμφισβητώ και τελικά επιβεβαιώνω ξανά την επιλογή μου», έχει πει στο all4you για την απόφαση να γίνει ηθοποιός

Τα τελευταία χρόνια έμενε στο Λονδίνο και γύρισε στην Ελλάδα όταν της προτάθηκε να παίξει στη σειρά «Παγιδευμένοι». Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center.

«Βρέθηκα τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να ανανεώσω το διαβατήριό μου και να δω τους ανθρώπους μου. Όπως συνέβαινε τις περασμένες φορές που ερχόμουν, έτσι και τώρα έκανα κάποια δοκιμαστικά με την casting director της σειράς μας Ηρώ Γάλλου. Αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να επιστρέψω ήταν η προοπτική μιας όμορφης δουλειάς, καθώς πρόκειται για ένα καταπληκτικό project με υπέροχο σενάριο και χαρακτήρες.

Ήθελα να δω αν η υποκριτική ήταν αγάπη, ενθουσιασμός ή έρωτας. Για να καταφέρεις να διακρίνεις μεταξύ των τριών αλλά και σε οτιδήποτε συναντάς στη ζωή, χρειάζεται χρόνος, δοκιμή και τριβή. Χρειάζεται άνοιγμα, δόσιμο και ρίσκο. Ήθελα να ανοιχτώ στον κόσμο, να μάθω, να γνωρίσω, να δω πώς ζει και πώς δουλεύει ο κόσμος έξω από εμάς. Ορμώμενη κυρίως από αυτά, ξεκίνησα ένα πολυδιάστατο ταξίδι στην πιο πολυπολιτισμική χώρα της Ευρώπης, το οποίο με έκανε να βρω πράγματα που δεν έψαχνα και να ψάχνω πράγματα που νόμιζα ότι είχα βρει. Ήδη μου λείπουν οι φίλοι μου.

Από το ίδιο το Λονδίνο σίγουρα θα μου λείψουν η αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας και η ταυτόχρονη οργάνωση που σου προσφέρει αυτή η πόλη. Αισθάνομαι ότι φέρω ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Πρωτίστως όμως απέναντι στην Άννα, τον χαρακτήρα που υποδύομαι στη σειρά, και σε όσα αντιπροσωπεύει», είπε στο madamefigaro.

Δείτε την στην παρακάτω gallery πως ήταν πριν από έξι χρόνια και θα τα χάσετε...

Είχε διαφορετικό look, διαφορετικό μακιγιάζ και ήταν πιο τσουπωτή η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved