Όλα όσα έγιναν στο μυστικό ραντεβού Ναταλίας-Γερμανών στον Alpha
Media

Όλα όσα έγιναν στο μυστικό ραντεβού Ναταλίας-Γερμανών στον Alpha

Πριν λίγη ώρα τελείωσε αίσια το ραντεβού που είχε η Ναταλία Γερμανού με τους ιθύνοντες του Alpha για το μέλλον της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά». Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας η ίδια η παρουσιάστρια στο twitter της, η εκπομπή του Σαββατοκύριακου πήρε και επίσημα το πράσινο φως.


Τι ειπώθηκε όμως σε αυτό το «μυστικό» ραντεβού; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η εκπομπή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στα πρόσωπα.
Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος, παραμένουν στη θέση τους. Όσο για τα δυο νέα αγόρια της παρέας, Βασίλη Λιάτσο και Δημήτρη Λαγιόπουλο, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν από δυο, επίσης, φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η θεματολογία της εκπομπής θα αλλάξει χωρίς όμως να αλλάξει η διάρκειά της.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκπομπή θα έχει διαφορετικές στήλες και δομή. Θα είναι πιο φρέσκια, πιο χιουμοριστική και πιο χρηστική. Βέβαια, όσον αφορά στα οικονομικά των παρουσιαστών η αλήθεια είναι πως θα γίνουν μειώσεις, γεγονός που κάποιους τους προβληματίζει έντονα και ίσως αυτό να παίξει ρόλο για τις μετέπειτα αποφάσεις τους. Όσο για την ημερομηνία έναρξης της εκπομπής, οι αρμόδιοι έχουν στόχο να βγει στον «αέρα» την 1η Οκτώβρη όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα γιατί ο χρόνος προετοιμασίας της εκπομπής είναι πολύ μικρός. Συνεπώς, μπορεί να πάρει μια εβδομάδα παράταση.



Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί στο ραντεβού με τους υπεύθυνους στην Κάντζα ήταν μόνο η Ναταλία, η απάντηση είναι ότι οι Γερμανοί ζήτησαν να συναντήσουν μόνο τη βασική παρουσιάστρια της εκπομπής. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο συμπαρουσιαστές η Σίσσυ Χρηστίδου και Θέμης Γεωργαντά βρίσκονταν στο Βερολίνο για τη συναυλία του George Michael. Λέτε να έχουν ενημερωθεί για τα ευχάριστα;



Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες μέσα από τον Alpha, οι Γερμανοί έχουν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά τους και απορούν με τους τηλεοπτικούς και μη συντάκτες, οι οποίοι όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, όλο αυτό το διάστημα, έβγαζαν αυθαίρετα και ανεπιβεβαίωτα συμπεράσματα χωρίς ούτε μια φορά να ρωτήσουν τους αρμόδιους. Εμείς να ευχηθούμε «Καλή αρχή» στο «Μες στην καλή χαρά».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved