Ηχηρή και ξαφνική αποχώρηση από τον ΑΝΤ1
Media

Ηχηρή και ξαφνική αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Βόμβα μεγατόνων στον ΑΝΤ1.

Παρελθόν από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του σταθμού αποτελεί η έμπειρη και αγαπημένη παρουσιάστρια, Γιώτα Μιχαλοπούλου, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι ήταν το τελευταίο της δελτίο που παρουσίασε στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Η έμπειρη και αγαπημένη παρουσιάστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece ανακοίνωσε την απόφασή της να παραιτηθεί λόγω μετακόμισης... στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Η πρόταση ήταν τόσο δελεαστική που δεν μπορούσε να αρνηθεί.
Συγκινημένη η ίδια, ανακοίνωσε χθες, μετά το πέρας του κεντρικού δελτίου στους συναδέλφους της και συνεργάτες της την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι, κάτι για το οποίο η διοίκηση φέρεται να ήταν ενήμερη εδώ και καιρό, όμως μετά από παράκληση της ιδίας, κρατείτο ως επτασφράγιστο μυστικό.
Βρισκόταν από τα μέσα της δεκαετίας του '90 στον ΑΝΤ1 και όλοι οι συνάδελφοί της κάνουν λόγο για μία εξαιρετική παρουσιάστρια, άψογη επαγγελματία, αλλά το σπουδαιότερο, για ένα πολύ καλό παιδί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved