Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν το «Μες στην καλή χαρά»-Αποκλειστικές δηλώσεις!
Media

Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν το «Μες στην καλή χαρά»-Αποκλειστικές δηλώσεις!

Και το 2012 τα Σαββατοκύριακα μας θα είναι «Μες στην καλή χαρά»! Πράσινο φως πήραν δυο εκπομπές από το κανάλι της Κάντζας για την επόμενη σεζόν.


Πρόκειται για το «Μες στην καλή χαρά» και για το «Star System». Η αγωνία των παρουσιαστών, των δημοσιογράφων και των τεχνικών σήμερα σταμάτησε ή έστω… πήρε παράταση. Η τελευταία σύσκεψη με τους Γερμανούς η οποία έγινε σήμερα είχε θετική έκβαση. Οι ιθύνοντες στον Alpha είναι πολύ ευχαριστημένοι τόσο από τη
Ναταλία Γερμανού όσο και από την υπόλοιπη ομάδα –και πώς να μην είναι με τέτοια νούμερα τηλεθέασης-! Η σύσκεψη έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και τα χέρια δόθηκαν με τη Ναταλία να δηλώνει ευτυχισμένη αφού εξασφάλισε τη δική της τηλεοπτική στέγη αλλά και δουλειά σε πάρα πολλές οικογένειες.



Το gossip-tv.gr, επικοινώνησε με την παρουσιάστρια οι οποία μας δήλωσε με μεγάλη φειδώ: «Παιδιά δόξα τω Θεό προχωράμε. Όλα καλά είμαι πολύ χαρούμενη για τα πιο «Μες στην καλή χαρά» νέα, αλλά δεν θα ήθελα, να μπω σε περαιτέρω δηλώσεις σε τέτοιες περιόδους που βιώνουμε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο κανάλι που εξακολουθεί για τέταρτη σεζόν να μας στηρίζει και να μας πιστεύει πολύ



Στο ίδιο, βέβαια, κλίμα έγινε η σύσκεψη και δόθηκαν τα χέρια και με την Άση Μπήλιου αφού θα μπορεί και την επόμενη χρονιά να μας λέει τα άστρα, τηλεοπτικά μέσω του «Star System».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved