Media

Ποιον χαιρετάτε βρε παιδιά;

Gossip-tv Team

Τα φιλιά και τα χαιρετίσματά τους σε μεγάλο star του εξωτερικού έστειλαν σήμερα μέσα από την εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστρια και συνεργάτες.

Βέβαια, ο Χολιγουντιανός star δεν νομίζουμε να τα έλαβε αλλά δεν φάνηκε να τους πτόησε. Ο λόγος για το Leonardo DiCaprio. Ένα από τα θέματα που συζήτησαν στην εκπομπή ήταν οι σχέσεις του ηθοποιού οι οποίες έχουν αποτελέσει πολλές φορές θέμα συζήτησης αλλά και ο πρόσφατος χωρισμός του με την Erin Heatherton.

«Ελένη ξέρεις τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τα φτιάξει με τον DiCaprio; Να είναι ξανθιά, να είναι μοντέλο ή συμπρωταγωνίστρια», είπε αρχικά η Αντωνία Καλλιμούκου κι όταν όλοι άρχισαν να της λένε πως έχει τα προσόντα για να είναι η επόμενη σύντροφος του ηθοποιού εκείνη απάντησε: «Εμένα DiCaprio μη με κοιτάς καθόλου γιατί είσαι οικολόγος και κάνεις μπάνιο μόνο με νερό και δεν βάζεις σαπούνι, μη με κοιτάς καθόλου»

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη η οποία παραξενεύτηκε με το πάθος που μιλούσε το ξανθό μοντέλο στο Leonardo... θέλησε να πάει στο τραπέζι με τους συνεργάτες της και να του στείλει το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Πού είναι ρε παιδιά ο DiCaprio; Γεια σου... εμένα μ' αρέσουν οι ταινίες σου τις βλέπω όλες»

Το πρόβλημα όμως ήταν πως τελικά η παρουσιάστρια δεν ενθουσιάστηκε με το θέμα που πρότεινε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και το δήλωσε καθώς επίσης δεν του επέτρεψε να παίξει το βίντεο που είχε ετοιμάσει με τις πρώην συντρόφους του αμετανόητου εργένη!

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved