Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ!
Media

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ!

Η τουρκική σειρά "Fatmagul", που προβάλλεται καθημερινά στο Mega, έχει κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές! Μπορεί στα πρώτα επεισόδια της σειράς να είδαμε την πρωταγωνίστρια να παντρεύτηκε με το ζόρι τον Κερίμ, όμως στο τέλος το θύμα θα ερωτευτεί τον θύτη του.

Η σειρά θα έχει happy end! Η Φατμαγκιόυλ θα ντυθεί νυφούλα και θα είναι ευτυχισμένη που θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της, τον Κερίμ! Τέλος, θα δούμε το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό να ζει την ευτυχία του ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της, η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι είναι έγκυος και η χαρά του ζευγαριού δεν περιγράφεται. Το ζευγάρι γράφει κι ένα βιβλίο με την ιστορία του και το μόνο που τους χωρίζει από το ευτυχισμένο τέλος είναι η έκβαση της δίκης των Γιασαράν, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία.

Ο Σελίμ, ο πατέρας του, ο θείος του, που είναι και δικηγόρος της οικογένειας και ο Ερντογάν θα μπουν στην φυλακή και έτσι θα απονεμηθεί δικαιοσύνη! Στις τελευταίες σκηνές θα δούμε την εγκυμονούσα Φατμαγκιούλ να επιστρέφει περήφανη στην πατρίδα της με τον Κερίμ και να περπατά στα στενά σοκάκια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved