Παρουσιαστής από τους «Πέδες» δηλώνει και σοκάρει: «Ήμουν άστεγος. Το σπίτι μου ήταν ένα παγκάκι»
Media

Παρουσιαστής από τους «Πέδες» δηλώνει και σοκάρει: «Ήμουν άστεγος. Το σπίτι μου ήταν ένα παγκάκι»

Παρουσιαστής από τους «Πέδες» αποκαλύπτει πως για κάποιο διάστημα ήταν άστεγος.

«Ναι, ήμουν άστεγος. Μην φανταστείτε την εικόνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Είχα αρκετό χιούμορ ως άστεγος. Θεωρούσα βέβαια, ότι ήταν τελείως προσωπικό μου θέμα και δεν το εξομολογήθηκε σε κανέναν. Ουσιαστικά, όταν έφευγα από την παρέα μου έλεγα: «Πάω στο σπίτι μου». Δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο. Το σπίτι μου ήταν ένα παγκάκι» δήλωσε ο Ευθύμης Ζησάκης στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Δεν ζήτησε μάλιστα βοήθεια από κανέναν: «όχι δεν ζήτησα βοήθεια. Μετάνιωσα βέβαια, που δεν το έπραξα. Ίσως αν το είχα κάνει θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Όμως δεν θα είχα πάρει ένα τόσο μεγάλο μάθημα ζωής». «Φοβήθηκα. Δεν ήξερα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση, αλλά ένιωθα δυνατός μέσα μου. Συνεχώς μου γεννιόντουσαν ιδέες για το πώς θα μπορούσα να τα καταφέρω. Ήμουν χαρούμενος και γελούσα πολύ».

Και κατέληξε: «Από αυτή την περιπέτεια κρατώ το ακριβώς επόμενο διάστημα, το οποίο ήταν εξαιρετικά ωραίο στη ζωή μου. Η εμπειρία στην Ιταλία μου απέδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και πως όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Όταν βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, απέκτησα μυαλό. Αντιλήφθηκα ότι όλα μπορούν να καταρριφθούν μέσα σε λίγα λεπτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved