Κοντογεώργη: «Ονειρεύομαι και δουλεύω, δουλεύω και ονειρεύομαι... με στόχο μόνο τα όνειρά μου»
Media

Κοντογεώργη: «Ονειρεύομαι και δουλεύω, δουλεύω και ονειρεύομαι... με στόχο μόνο τα όνειρά μου»

Τόσο η Νάντια Κοντογεώργη όσο και ο Μίνως Θεοχάρης πρωταγωνιστούν στο Κάτω Παρτάλι. Πιστεύουν πως είναι δύο ρόλοι θα σημαδέψουν την πορεία τους και θα τους ακολουθούν για πάντα;


Νάντια: «Ολοι οι ρόλοι και όλοι οι άνθρωποι που συναντώ με σημαδεύουν. Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με την καριέρα μου γενικότερα, δεν τα σκέφτομαι έτσι τα πράγματα. Ονειρεύομαι και δουλεύω, δουλεύω και ονειρεύομαι... με στόχο μόνο τα όνειρά μου» τόνισε στο TV Έθνος.
Μίνως: «Δεν ξέρω αν ο Μανόλης θα με ακολουθεί για πάντα, εγώ πάντως θα τον ακολουθώ! Εννοείται πως είναι κομμάτι μου και όλα τα κομμάτια μου θέλω να τα έχω για πάντα μαζί μου!»

-Τη μετά «Παρτάλι» εποχή, οι πόρτες άνοιξαν πιο εύκολα; Οι προτάσεις που σας ήρθαν ήταν πιο πολλές και πιο σημαντικές;
Νάντια: «Σίγουρα, και μάλιστα νιώθω πως όλα έχουν έρθει την κατάλληλη στιγμή, τόσο στο θέατρο όσο και τηλεοπτικά.»
Μίνως: «Μπορεί όλοι μας μέχρι το «Παρτάλι» να είχαμε διανύσει μια πορεία, να είχαμε αρχίσει να καταθέτουμε τις δικές καλλιτεχνικές προτάσεις στον χώρο, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δουλειά μάς άνοιξε μια μεγαλύτερη πόρτα. Έχει διαφορά ο κόσμος να παρακολουθεί απλώς μια δουλειά στην οποία συμμετέχεις από το να φτάσει στο σημείο και να σε αναζητήσει για να σε δει. Ναι, στη μετά «Παρτάλι» εποχή θεωρώ ότι οι συνθήκες για όλους εμάς που συμμετέχουμε είναι καλύτερες.»

- Τυχεροί νιώθετε καθόλου;
Νάντια: «Αν νιώθω; Ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους της ζωής μου κάθε μέρα!»
Μίνως: «Θα ήμουν αγνώμων αν σου έλεγα το αντίθετο. Και νιώθω τυχερός και για ό,τι έχω καταφέρει και για τους φίλους μου και για τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθω τυχερός για όλα εκείνα τα όνειρα που κατάφερα να πραγματοποιήσω, έστω και για εκείνα που κατάφερα ακόμα και να πλησιάσω. Τα όνειρά μου είναι ο πλούτος μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved