Έκτορας Μποτρίνι: «Θα είμαι και αυστηρός και καυστικός»
Media

Έκτορας Μποτρίνι: «Θα είμαι και αυστηρός και καυστικός»

Μετά τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και το «Μποτρίνις Project», ο Έκτορας Μποτρίνι ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση με κάτι τόσο διαφορετικό όπως το «Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»;

«Εννοείται. Τι νόημα θα είχε τόσα χρόνια μετά να βγω και να κάνω πάλι το ίδιο πράγμα; Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το ότι μιλούσαμε για μια ολοκληρωμένη ιδέα και όχι για ακόμα μία εκπομπή με ένα τηγάνι, ένα τραπέζι και μία κάμερα» τόνισε στο TV Έθνος.
-Αυτήν τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα χαρούμενο παιχνίδι με φόντο την κουζίνα και με μια γλυκιά εκπομπή. Εσείς θα είστε πάλι το ίδιο αυστηρός;
«Θα είμαι και αυστηρός και καυστικός. Φυσικά και θα κρίνω το αποτέλεσμα με μια γλυκύτητα και την προσπάθεια όλη που θα κάνουν και οι μαμάδες, αλλά κυρίως τα παιδιά, όμως θα είμαι αυστηρός, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος από τη στιγμή που θα πρέπει να νικήσει ο καλύτερος.»
-Η μέχρι τώρα συνεργασία με τον Γρηγόρη πώς σας έχει φανεί;
«Εξαιρετική. Από τον Γρηγόρη κανείς μόνο να μάθει μπορεί. Έχει μια μεγάλη εμπειρία, έχει φοβερή ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό, έχει χιούμορ, έχει ταχύτητα, είναι καταπληκτικός. Και είναι και πολύ καλό παιδί.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved