Σόφη Ζαννίνου: «Αυτό το ζήλεψα, για να πω την αλήθεια μου…»
Media

Σόφη Ζαννίνου: «Αυτό το ζήλεψα, για να πω την αλήθεια μου…»

Χαμός γίνεται γενικά με τις τουρκικές σειρές. Είχε παρακολουθήσει καθόλου τουρκικά σίριαλ η Σόφη Ζαννίνου

«Δεν είχα παρακολουθηθεί λόγω χρόνου. Είχα δει, όμως, λιγα για πολύ λίγο τον Σουλειμάν τον μεγαλοπρεπή και θαύμασα πάρα πολύ το κοστούμια, τους φυσικούς χώρους των γυρισμάτων και. γενικότερα, ήταν μία πάρα πάρα πολύ ακριβή παραγωγή. Αυτό το ζήλεψα, για να πω την αλήθεια μου, -αλλά μην ξεχνάτε ότι απευθύνονται σε εκατομμύρια κόσμο, ενώ εμείς είμαστε πολύ μικρότερος πληθυσμός- και φυσικά που πουλιέται αυτό στο εξωτερικό. Δεν είναι μικρές οι παραγωγές που κάνουν οι Τούρκοι» τόνισε στο Mytv.

-Στο παρελθόν, όμως, πριν μας χτυπήσει η κρίση, όταν υπήρχαν χρήματα, γιατί δεν έγιναν σειρές που θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κοινά και εκτός Ελλάδας;

«Είναι δύσκολο. Εμείς απευθυνόμαστε στον πληθυσμό που έχουμε και τα έσοδα από τη διαφήμιση είναι περιορισμένο. Βέβαιο, στο παρελθόν είχε γίνει και εδώ το Νησί και υπάρχουν κάποιες παραγωγές που βγήκαν έξω, αλλά δυστυχώς τα μπάτζετ το ελληνικά δεν μπορούν να συναγωνιστούν τις ξένες παραγωγές. Είναι αδύνατον. Πάντως σειρές ελληνικές που κατάφεραν να βγουν εκτός συνόρων είχαν πολύ θετική αντιμετώπιση και εισέπραξαν πολύ καλό λόγια.»

-Θα παίζατε σε μία τουρκική σειρά;

«Και. βέβαια. Ποιος δεν θα έπαιζε;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved