Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τι θα γίνει με το «Εθνική Ελλάδος»;
Media

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τι θα γίνει με το «Εθνική Ελλάδος»;

Η «Εθνική Ελλάδος» αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, αλλά οι αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό «πάγωσαν» τον νέο κύκλο.

«Δεν ανέχομαι, δεν έχω πια τα περιθώρια να ανεχτώ. Ξέρω πώς θέλω να συμπεριφέρομαι και πώς να μου συμπεριφέρονται. Μεγάλωσα σε καλή οικονομική κατάσταση, με παιδεία, γονείς και ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν. Δεν το επέτρεπε η ανατροφή μου να αφήσω έναν άντρα να μου φερθεί άσχημα. Ακόμα κι αν αγάπησα, έφυγα» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο Τηλέραμα
Τι θα γίνει τελικά με τη σειρά;
«Όταν τα ΜΜΕ ορθοποδήσουν, πιστεύω πως το ΜΕΟΑ θα μας δώσει το "πράσινο φως" για να συνεχίσουμε. Κρατάμε την ελπίδα και περιμένουμε».
Έχετε φίλους μετανάστες;
«Έχω φίλους πρόσφυγες και μετανάστες, ξέρω πώς ξεκίνησε το φαινόμενο και πώς εξελίσσεται. Πρέπει να μπούμε στα παπούτσια του άλλου. Δεν είναι εύκολο να αφήνεις την πατρίδα σου και να φεύγεις. Πέρα λοιπόν από το πόσους χωράμε εδώ, πρέπει να δώσουμε ένα μικρό κομμάτι και σε αυτούς. Να αφήσουμε λίγο τη βολή μας. Δεν ήρθαν εδώ ούτε για να μας φορτωθούν ούτε για διασκέδαση, αλλά επειδή δεν μπορούν να ζήσουν στην πατρίδα τους. Σίγουρα δεν μπορούμε να σώσουμε όλο τον κόσμο, αλλά μπορούμε να απλώσουμε το χέρι μας σε έναν άνθρωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved