Κουρούπη για YFSF: «Είχα άγνοια κινδύνου όταν είπα το ‘’ναι’’»
Media

Κουρούπη για YFSF: «Είχα άγνοια κινδύνου όταν είπα το ‘’ναι’’»

Η Βαλέρια Κουρούπη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Λίλη στο «Εκείνος και εγώ».

Η ηθοποιός έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από το YFSF.
«Δεν ήξερα αν «το 'χω». Φοβόμουν ότι θα εκτεθώ γιατί είναι κάτι που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν. Ούτε καν για πλάκα στην παρέα. Σκέφθηκα «μη γίνω ρεζίλι».

Η δεύτερη σκέψη ήταν «δεν έγινε κάτι, είναι παιχνίδι». Οι μιμήσεις είναι ένα γήπεδο που δεν έχω παίξει ποτέ μπάλα» είπε στο tvέθνος και συνέχισε: «Μου πήρε λίγο καιρό. Συζήτησα με τους ανθρώπους της παραγωγής που είναι πολύ χαλαροί. Με έκαναν να νιώσω ασφάλεια. Και το είδα μετά από παρότρυνση φίλων και σαν περιπέτεια. Δεν μπορούμε να λέμε" πάντα όχι στα δύσκολα και σ' αυτά που μας ζορίζουν»

Το παρακολουθούσες το πρόγραμμα;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα δει ολόκληρο, μου έδειχναν βιντεάκια στο Youtube. Μέχρι και πρόσφατα μου εξηγούσαν πώς είναι η διαδικασία. Όταν είπα το «ναι» είχα άγνοια κινδύνου»

Όταν σου ανακοίνωσαν ότι θα κάνεις την Καίτη Γαρμπή πώς σου φάνηκε;

« Παρανοϊκό γιατί είναι κάτι πολύ μακριά μου και σαν είδος τραγουδιού δεν έχω τόσο λαϊκή φωνή ούτε τα συγκεκριμένα γυρίσματα, αλλά και σαν ύφος. Δεν την είχα παρακολουθήσει και έπρεπε να κάνω ολόκληρη μελέτη. Σοκαρίστηκα λίγο! Απ' την άλλη είπα θα το παλέψω με την κίνηση και το ντιβιλίκι, που είναι ωραίο γιατί δείχνει μια γυναίκα που πατά γερά στα πόδια της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved