Βαλάντης: «Η ενσάρκωση που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν…»
Media

Βαλάντης: «Η ενσάρκωση που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν…»

Για τη συμμετοχή του στο YFSF, ποια ήταν η ενσάρκωση που τον δυσκόλεψε περισσότερο αλλά και τι ετοιμάζει τώρα που τέλειωσε το σόου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βαλάντης.

Ποια ενσάρκωση καλλιτέχνη σε δυσκόλεψε φωνητικά αλλά και εμφανισιακά;
«Η πρώτη εμφάνιση με δυσκόλεψε, γιατί δεν τραγουδάω αγγλικά και είχε συμβεί και τεχνικό πρόβλημα, δεν άκουγα τη μουσική. Δεν ήταν άσχημα όμως. Η πιο δύσκολη ήταν της Μαίρης Χρονοπούλου, γιατί ήταν γυναίκα και έπρεπε να αλλάξω τη ματιά, τη φωνή...»


Τι έχεις αποκομίσει από την εμπειρία αυτής της συμμετοχής;
«Φοβερή εμπειρία το να συμμετέχει σ' ένα τόσο μεγάλο σόου, με τον επαγγελματισμό, την τυπικότητα, είναι σπουδαίο, έζησα πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει σε όλη την καλλιτεχνική μου πορεία»


Η προβολή λόγω της τηλεοπτικής έκθεσης είναι μεγάλη. Ετοιμάζεις κάτι αμέσως μετά «εκμεταλλευόμενος» αυτό;
«Ο καθένας την εμφάνιση του μέσα στο σόου θα την εκμεταλλευτεί όπως νομίζει, θα το χρησιμοποιήσω μετά, για αυτό το έκανα περισσότερο, θα χρησιμοποιήσω πράγματα στις καλλιτεχνικές μου εμφανίσεις. Ήθελα πάντα να κάνω κάποιες μεταμορφώσεις, να κάνω λίγο σάτιρα... Μετά από αυτό, το σόου σου δίνει το δικαίωμα να ασχοληθείς με πράγματα που ήθελες, ενώ πριν δεν είχες το δικαίωμα», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved