Αντώνης Ρέμος: «Πολλοί όμως καλλιτέχνες δημιουργούν λάθος πρότυπα»
Media

Αντώνης Ρέμος: «Πολλοί όμως καλλιτέχνες δημιουργούν λάθος πρότυπα»

Με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δέσποινα Βανδή έχει ξανασυνεργαστεί.

Τώρα στην παρέα προστέθηκαν νέα μέλη. Ο Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μακεδόνας στην κριτική επιτροπή, η Καλομοίρα στο backstage. Έχουν δέσει σαν ομάδα; Τι πιστεύει ο Αντώνης Ρέμος;

«Θέλουμε τον χρόνο μας. Κάθε φορά είμαστε και καλύτεροι. Θεωρώ πως ο Κώστας νιώθει πλέον πιο οικεία στο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, με αποτέλεσμα να έχει αφήσει τον εαυτό του πιο χαλαρό. Ο Χρήστος είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής και εξαιρετικός χαρακτήρας. Με σεβασμό προς τους συναδέλφους του και παράλληλα αυθορμητισμό που εκπλήσσει ευχάριστα. Βρίσκουμε τις ισορροπίες μας όλη η ομάδα. Η Καλομοίρα σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε καλή ελληνική ταινία της παλιάς εποχής. Πολύ θετικό πλάσμα. Ο Γιώργος ο Λιάγκας ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει»


Θεωρεί ότι είναι λάθος ένας καλλιτέχνης να είναι πρότυπο για τη νεολαία;
«Οχι, σωστό είναι. Πολλοί όμως καλλιτέχνες δημιουργούν λάθος πρότυπα. Δεν μπορείς ούτε να είσαι τελείως αποστειρωμένος, αλάνθαστος, αψεγάδιαστος, αλλά απ’ την άλλη ούτε να επιτίθεσαι κατά πάντων χωρίς έλεγχο και να περνάς προς τα έξω μια εικόνα και μια άποψη που μόνο στόχο έχει να προκαλέσεις με τα λεγόμενά σου», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved